Dnes poobede na prechádzke som stretol (lepšie povedané, on si ma našiel) divného chalana. Divný bol už len tým, že mal na seme divnú bielu masku (nie Anonymouse) a biele rukavice, inak bol oblečený úplne normálne. Nikdy som ho u nás v obci nevidel, rozpr
@5 nebol zhuleny ovladal sa az moc dobre. Jazdil uplne vpohode, nepadal, neskocil pod auto, uplne normalne presiel cez cestu. Neviem. Ale aj mna to napadlo
podla mňa bol celkom fajn aj milý ešte 11 ročný sa rád hrá s každým ja by som aj celé hodiny sa sním zabával a hral prečo nie aspoň by cítil že niekto ho má rád key som ho raz stretol určite sa sním budem hrať nech nám ubehne rýchlo čas nebol divný ani čudný len sa chcel hrať
@ondrejko0102 ondrej a ako vyzeral ten chalan ako sa choval s každým sa chcel iba hrať na tom nie je nič zlé ved má ešte 11 ja by som sa s ním zahral ale keby mal chcel niečo zlé odomňa tak ho pošlem kede tade ináč že mal masku na sebe nerozumiem ved masku nik nenosí prečo mal tomu jednému nerozumiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Novodobý Kasper Hauser...