nemesis93-nikto sa nepytal na tvoj nazor,a navyse uplne primitivna otazka...takze dovi chod si davat komentiky radsej k temam pre sproste deti Ako si ho vyhonis a podobne...
hajzelodkosti-nac sa vobec pleties do toho ked ta to nezaujima a nepaci???nikto sa ta nepytal a za to ze ty asi pocuvas sedlacky hiphop a podobne sracky pre slabochov ja nemozem a je mi to fuk a nestaram sa ti do toho...an nevies co je hudba dekel...
nejde o super akciu, ale o megakoncert najlepšieho dj na svete snáď, hajzel si podal názor vskutku hajzlový:d protože aj na tvoj štýl môže niekto povedať, že je to gýč a vec je vybavená...
som už čakala, že niekto toto založí, práve preto som chcela ísť do BA v septembri, totižto jednal by sa vôbec o môj prvý koncert v živote a zrejme aj posledný, neznášam koncerty a všetko okolo nich, no výnimka potvrdzuje pravidlo , prepásla som bryana adamsa, alexandrovcov, a asi prepásnem aj tiesta, strašne ani nikto nevie, ako strašne ma to všetko sere, ten deň ani nebude existovať keby bol radšej prišiel do našej arény:/ (povzdych)
No ja sa chystam som zvedavy ako Tiesto zahra predsa je to club a nie halovka.Ale netreba zabudat ani na dalsich Djs ako napr. Giuseppe Ottaviani na toho som tiez velmi zvedavy.
ideeem, jo! už zajtra...a potom...skočím na Tiesta , brutálne sa teším, toto bude môj prvý koncert, a možno posledný, lebo nie som diskofil, ani koncertofil , mmmmm, mňaaam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@2 pre toho,kto ma rad trance,tak pojde o super akciu. Ziaden shit!
Kedze mi nevyslo Bee free tak snad pojdem,uvidim ako to bude s peniazmi.
Normalna otazka, tak nepicuj.
A myslim ze temy pre sproste deti su pre teba, ja dobre viem ako si ho vyhonim.
Za to ze ty mas sedemnast mas pravo povysovat sa nad ostatnych!?!?!?
Si davaj pozor co komu vykladas.
som už čakala, že niekto toto založí, práve preto som chcela ísť do BA v septembri, totižto jednal by sa vôbec o môj prvý koncert v živote a zrejme aj posledný, neznášam koncerty a všetko okolo nich, no výnimka potvrdzuje pravidlo , prepásla som bryana adamsa, alexandrovcov, a asi prepásnem aj tiesta, strašne ani nikto nevie, ako strašne ma to všetko sere, ten deň ani nebude existovať keby bol radšej prišiel do našej arény:/ (povzdych)
ale kde ta tam najdem??? hmm...
trebalo by sa nakontaktovat