Tak som zvedavy, kolko fanusikov tu najdem tohto svetoznameho DeeJay- a z Holandska... Akurat vcera som si znova pozrel jeho neuveritelne dobry koncert, znova sa vo mne prebudil duch trancu a dobrej hudby... Len mi tu prosim vas nepiste tie nazory, ze hip
Tiesto je kral trancu, podla mna.. a ma aj strasne hitovky, ktore nevymyzli z dna na den, napr: ako tu uz bolo spomenute beautihul things, alebo love comes again, ci suburban train,.... a stale pribudaju nove a nove.. nezabudlo sa na neho a on nezabudol na "nas"... a koncerty ma nezabudbutelne
tiesto ma nikdy nebral... teda, celkovo trance fakt nemusím... a keby tu nekoncertoval na SVK s veľkými plagátmi "najlepší DJ sveta,tak oňho ani nezakopne toľko slovákov, mám taký pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Odporúčam
Ale nie, noh, Tiesta zrovna nemusím, ale skúste Kraftwek, od nich sa isnšpirovali hádam všetci čo robia teraz elektronickú hudbu.