-Peter_piper : ano ty ako 19 rocny mozes hovorit urcite o veku
-o sporte viem viac ako ty
-by si sa mozno aj cudoval ...
-nebudem sledovat zenske sporty pokial nie su take kvalitne ako muzske , nebudem pozerat na neprijemne vyzerajuceho sporovca pokial mi to neprinasa ten spravny pocit zo sportu ...
-nikdy nehovorte o veku , to len ukazuje vasu nedospelost .
-lebo len ty ktory sa pozeraju na vek druhych , neprespektuju svoj vlastny
djokovis je sympatak a srandista ....ale ja som fandil fandim a vzdy budem RAfovi NAdalovi to je pre mna naj tenista ! ! ! !....a to si tenis zacala kvoli nemu pozerat? ...myslim ze najprv ta musi tenis bavit ako taky
tenis je totoalna nuda akoze ked hra beck , mertinak si kukknem inak nehrozi ale uz aj ked hra nole inak igor sorry ze som nedosla kuk teba na hokej ale spala som lebo bola sobota a to bol tazky vecer pre mna ... fakt sorry , takto pred vsetkymi SORRY
Ja som pozeral ten zapas(tak to pre mna nie je smutne), myslim, ze NOLE hral super a ukazal, co v nom je. Videl som aj zapas s Federerom a popravde, drzal som prsty Federerovi, bol to neskutocne dobry zapas, ale v zapase vyhral samozrejme ten lepsi. A suhlasim aj s niektorymi prispevkami vyssie napisanymi, ze by sa mohol naucit spravat...
Djoko ašpiruje na svetovú jednotku a ak bude Roger hrať tento rok tak ako hrá(sorry vyhral prvý turnaj na konci mája ale aj to mu musel davydenko vzdat )tak má celkom reálnu šancu. Uvidíme, čo na to nadal.
Ale rozhodne sa dobre pozerá na jeho hru a okrem toho je to šoumen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
-o sporte viem viac ako ty
-by si sa mozno aj cudoval ...
-nebudem sledovat zenske sporty pokial nie su take kvalitne ako muzske , nebudem pozerat na neprijemne vyzerajuceho sporovca pokial mi to neprinasa ten spravny pocit zo sportu ...
-nikdy nehovorte o veku , to len ukazuje vasu nedospelost .
-lebo len ty ktory sa pozeraju na vek druhych , neprespektuju svoj vlastny
Ale rozhodne sa dobre pozerá na jeho hru a okrem toho je to šoumen