No ja som zatial spokojny s predajnou www.proaudio.sk odoberam od nich v podstate vsetku techniku (dokonca aj ta co nieje v katalogu alebo skladom) pripadne mi ju objednaju a dorucia. Maximalna spokojnost. Jedine v com som u nich sklamany je velmi zly vyber sluchatiek (rozumej nedostatocny). Sice mi ponukli ze mi objednaju tie co som pozadoval (Denon DN-HP700) ale po 3 tyzdnoch cakania ma to prestalo bavit a kupil som ich v inom eshope kde boli skladom a u mna do 48 hodin. Ale inu techniku dokazu zohnat do 10 pracovnych dni a nasledne dorucit.
Samozrejme ze su aj ine shopy a dokonca kvalitnejsie a profesionalnejsie ale s tymi nemam skusenost . V pripade proaudia vyhrava aj to ze je necelych 15 km odomna predajna takze su doslova na skok .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
síce sú to stránke primárne orientované na produkciu, nahrávanie a zvučenie, ale myslím že ti tam budú vedieť poradiť...
Samozrejme ze su aj ine shopy a dokonca kvalitnejsie a profesionalnejsie ale s tymi nemam skusenost . V pripade proaudia vyhrava aj to ze je necelych 15 km odomna predajna takze su doslova na skok .