Chodim so svojim priatelom uz pekny rok.Milujeme sa a je nám spolu dobre.ALE !! Nas vztah začina požierať stereotyp.Niekedy ma už nebaví tráviť s ním každý den, niekedy nemam naladu ist zase za nim.Na druhej strane, nemozem byt ani bez neho! Ked s nim nie
ked kvasite stale len doma, necudujem sa, ze vas to nebavi, vypadnite niekam spolu, trebars sa bicyklovat alebo na plavaren, alebo na disku, proste vymyslite nejaku jebaninu, aby ste sa nenudili
No ano...a sme sa aj rozisli a nebolo to dobre, skus s nim ostat,v ziadnom pripade ho neopustaj,ale zase skuste dat nejaky FRESH vasmu vztahu... nech to nejde do tych stereotypov
No..taak ja som mala trojrocny a rocny vztah a viem o com pises..Asi po roku byva vo vztahu prva kriza v tejto faze sa velmi vela parov rozide..Jednoducho chodte von vymyslite nieco tym sa vas vztah ozivy..uplne suhlasim s petrom piperom..
ehm,v sedemnastich mas vazny vztah?no podla mna je to moooc skoro...ale nevadi...treba stale vymyslat nieco nove,a je jedno co skuste nieco co ste este nezazili a tak....a samozrejme si obcas vyrazte s kamaratmi len tak kazdy proste sam...drzim palce
Presne moj poroblem !!!Všetky radu ,ktoré tu píšete sú sice správne ,ale MYR3C: Odkial vezme 17ročne dievča peniaze na aquapark a kde sa teraz pojde korculovat??...
staci len jedna vec, dat sa dokopy a uzivat si milovanie tak ako sa patri, to prebere nie len chalana ale aj babu, treba mam rad sex a potom nepride stereotyp
Ahojte.... volam sa Bea ... a ja by som iba chcela povedat ze mam uz dlhsi vztah .... mam vztah uz rok a 10mesiacov.... velmi ho lubim a aj on mna... ale ide o to , ze sa niekedy o neho bojm on ma v zivote nepodviedol to viem na milionpercent a nik ma o tom nepresvedci, ale prste to uz nieje take ako kedysi .... a chcela by som aby to take ako kedysi bolo.... bolo nam super.... nevravím, že etraz už nieje ale viete už je to take že sa pozname a je to taky "stereotyp"... a chcela by som poradit ze co je tomu navine ze uz to nieje take ako kedysi.... a ako to mozme zmenit ... dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Chodte na vylet, vyskusajte nezvycajne miesta na milovanie, robte somariny... ci nejde to?