mám 5r. vzťah. ale mám pocit,že mu niečo začína chýbať,viem,že sa ľúbime a bla bla bla,ale proste..chcem,aby ste mi tí,čo máte min.3ročný vzťah napísali,ako to vy cítite..napr. mojmu drahému začínajú na mne vadiť také maličkosti,alebo..proste všeličo.ale
No myslim ze to beres zle. Takze poprve ohladne toho rozvodu. Myslim ze je jedno ci by ste spolu chodili 5 rokov, zobrali sa a po 1 roku sa rozviedli, alebo chodili spolu 1 rok , zobrali sa a po 5 rokoch sa rozviedli, respektive myslim si ze ta druha varianta je horsia. Ale nehovorim ze sa rozvediete To ja nemozem vediet ako ste na tom. Ale jedna sa hlavne o to, ze uz s nim chodis 5 rokov, takze ho urcite doverne poznas. Skus si predstavit ze s nim stravis zvisok zivota. Ja osobne to viem rozoznat. Mal som skoro trojrocny vztah a rozisli sme sa, teraz mam 8 mesacny a viem ze to je ine ako v tom prvom, viem ze je to nieco lepsie a ze je to to prave. A najlepsie je, skus si sadnut, zavri oci a predstav si zivot bez neho, skus si odmyslet vsetky situacie a pravidelny zvyky (ktore ty pripadaju ako stereotyp) , ci by ti nahodou nechybali. Lebo castokrat to co ty na danom cloveku najviac vadi a pokladas za minus, ty potom najviac chyba. Ale skus si spravit tu predstavu, co vsetko stratis, a myslim ze nie je lahke len tak si najst vztah ktory ty uz vydrzal 5 rokov. Ale keby si sa mala trapit, radsej to ukonci, aj ked ho to rani , ale musis pozerat hlavne na sebe, lepsie je to ukoncit ako by si sa mala trapit...
podla mna to neni najlepsie mat manzelstvo po takom dlhom vztahu,ale ked sa maju dvaja ludia radi nezalezi na tom ci spolu chodia 2alebo10rokou...a to ze vam zacina nieco pomali dochadzat,to je uplne normalne,vola sa to ponorkova choroba a najlepsie by bolo keby si isla na niaku peknu dovolenku,kde by si si poriadne oddychla.casom by ti zacalo byt naozaj smutno za priatelom,a ak nie tak to nema vyznam.radsej sa rozist aj ked po takom case,ako stravit potom cely zivot vo vycitkach preco som sa snim nerozisla a potom ten rozvod,keby ste mali aj deti bolo by to este horsie.taksa radsej nikam neponahlaj.
manzelstvo po dlhorocnom pozitivnom vztahu je spravne. keby neexistovali krízy, nevolala by sa tato planeta Zem ale Nebo. moji rodicia chodili spolu 5rokov, vzali sa a v septembri tohto roku mali 22.vyrocie svadby.a vidim na nich ako su strasne stastni, ze sa maju. obcas si vymenia nazory neprijemnym sposobom, ale to co pride po 5 minutach, je nieco neuveritelne. pokial mate obaja velku davku trpezlivosti, tak to vydrzite spolu do konca zivota. ber si cloveka nie s ktorym sa dá zit, ale bez ktorého sa zit nedá. ked sa tymto budes riadit, spravis dobre. tak sa drz a vela stastia.
Vztahy su k......y! Spomaluju rast osobnosti. Prvorada je kariera. Z lasky sa nenajem a ani si za nu nic nekupim.Vztah je len rusko vyhovorky ako mat sex. Ale sex je mozne mat aj bez lasky...Tak netarajte zamilovane reci co neplatia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tiez uz u nas funguje ponorka a rozhodla som sa, ze to vyriesim pracovnou dovolenkou v Grecku...
velmi ho lubim, ale ponorka je ponorka a potrebujem si od neho na xvilku "oddychnut"