Zdravím
ako sa starať o vlasy ak by som ich chcel dlhšie? napríklad teraz ich mám pomerne dlhé (stále rátam medzi krátke 3 cm) a nejdú začesat dozadu ... stále držia len hore alebo sa to drbne dopredu ako ofina
čo s tým?
No Geralt je ideálny príklad to fakt Neviem, ja som mal dlhé vlasy, ja mám navyše také vlasy že lietali kade-tade, padali dopredu, po stranách a to aj keď boli ešte mokré. Ak som ich chcel sčesať dozadu, tak ozaj pomohol len lak na vlasy.
@padre557 musíš si ich umyť a hneď vyfénovať potom ešte nagelovať/použiť nejaké tužidlo a hlavne lak.
Ale nezabudni na ten fén!
Potom tak držia že naspeť dopredu padnú až po ďalšom umytí
wtf trojcentimetrove vlasy asi nesceses dozadu... ked ti poradne podrastu a budu tazsie, tak mozno, ale aspon 10 cm podla mna. A potom vysusit v smere, ako ich chces nosit.
jebe ti? nechaj to rasť a nestaraj sa o to,,, alebo ked už sa chceš fest starať, tak použi lak a urob si nejaky vybuch na hlave (ak si v takom normalnom veku) .. a počkaj kym prejde ten prerast kedy to trči kade tade..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(viem je to hra ale lepší som nenašiel)
No je to jednoduche ..si pozri videa metrosexualov na" jutub "ich mas plno
Ale nezabudni na ten fén!
Potom tak držia že naspeť dopredu padnú až po ďalšom umytí