Dobry vecer vsetkym. Chcem si vziat chlapa ktory ma dlhy. Prejdu po svadbe aj na mna ci sa to da nejako po svadbe zariadit lebo predmanzelska zmluva vraj na slovensku neni mozna. Dakujem
@majmarad ved ale ak ma dlhy kamaratka mi vravela ze mi budu ako jeho manzelke stahovat za neho sumu tym budu sa tie jeho dlhy splacat. nemozem ist do vezenia za neho predsa
neber si ho, celý život mu to budeš vyhadzovať na oči....najskôr je to
ťuťuli muťuli a potom lietaju tanierky....
ako i chcete založiť rodinu, byt, splátky, večne v dlžobách...
ja toto nechápem čo ty chceš urobiť...
Ak ma dlhy pred svadbou, preco si myslis, ze nebude mat este vacsie po svadbe? To, ze sa nevie postarat sam o seba je velmi dobry indikator, ze sa o vas dvoch uz vobec nebude vediet postarat. Na tvojom mieste by som si ho bral az ked dlhy vyrovna, idealne s nejakym deadlinom (1-2 roky).
nie, vsetko co je pred svadbou, majetok aj dlhy ostavaju danemu cloveku... ak vsak pridete k majetku alebo k dlhom pocas manzelstva, tak polovicu z toho mas na krku aj ty.
Myslim, ze tvoj priatel odpoved dobre pozna a ak navrhol svadbu, tak mozno prave preto
Dlhy na teba neprejdu a dokonca ani jemu nebudu moct strhat z vyplaty (teda ak vobec pracuje) minimalne do doby trvania manzelstva. Ale neboj sa, ak stihol spravit dlhy v dobe, kedy mal na starosti len seba, tak urcite bude zmena ak bude mat na starosti aj manzelku a dieta dlhy co narobi pocas manzelstva su vyhodne, lebo z polovice pojdu na teba
@semhamforas To vôbec nie je pravda môžu ti strhávať prachy a nechávať len životné minimum, dokonca aj keď máš decko, len sa to rozratáva na celú rodinu...
Myslíš si, že sa zmení a keď sa vezmete dlhy robiť nebude? Ah, láska je ozaj slepá. No možno mu krivdím..počkala by som na tvojom mieste či je schopný ich splácať a nevyrábat nové dlhy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale aj tak, by som od neho odletel treťou kozmickou....
Nerob to a už vôbec nie, ak sa chceš takto poistiť!!!
ťuťuli muťuli a potom lietaju tanierky....
ako i chcete založiť rodinu, byt, splátky, večne v dlžobách...
ja toto nechápem čo ty chceš urobiť...
Ako už písali vyššie, žiť sa dá aj bez papiera.
Dlhy na teba neprejdu a dokonca ani jemu nebudu moct strhat z vyplaty (teda ak vobec pracuje) minimalne do doby trvania manzelstva. Ale neboj sa, ak stihol spravit dlhy v dobe, kedy mal na starosti len seba, tak urcite bude zmena ak bude mat na starosti aj manzelku a dieta dlhy co narobi pocas manzelstva su vyhodne, lebo z polovice pojdu na teba