Ahojte .- Neviete či v DM drogérií ak by som chcela zľavu na napr.celý nákup musela ísť k terminálu, alebo sa to dá aj bez kupónu pri pokladni? Pretože mne minule predavačka dala zľavu na jeden produkt z jedného -25% bez kupónu alebo niečoho iného, len m
hej musiš ist k tomu terminalu, normalne sa tam prihlasiš ako doma na PC, vyberieš si ktoru tu zlavu chceš a ono ti to vytlačí ten kupon na zlavu. a ak nevieš ako sa prihlasiť, tvoje prihlasovacie meno je číslo čiarového kodu a heslo PSč
Inak keď je tu už táto téma, tak ja by som chcela vedieť zase toto Ja si nikdy tie kupóny netlačím sama, ale vždy mi proste prídu samy do schránky... no a tým že sú vytlačené sa mi už ako keby minuli body? alebo keď ten kupón proste nepoužijem tak sa mi zbierajú ďalej a ďalej? (Lebo som nepochopila prečo mi to stále chodí poštou)
@mardzi93 Možno preto, ale inak neviem by bolo blbé keby to aj tak posielali úplne každému kto má DM kartu by bolo veľa ľudí a polovica by to ani nevyužila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov