@denn nieje to tak tazke, ako to vyzera... len sa musis naucit zohrat troska nozky a vediet vydrzat nadskakovat aspon nejakych tych 5-10 minut Ono sa to neda v jednom kuse celu noc, skor v takych davkach
že DNB dance DDDD vtipné... to nazývate tancom? keď už tak kozí tanec skok sem a tam.. to sa dokáže naučiť za 15 min aj najväčšie drevo. ľudia zobudte sa.
na jednej diskotéke zrazu DJ pustil DnB song... každý začal tancovať a pozeral si pritom na nohy... kukám..to čo dpč?? tak aby som tam nestála ako debil,začal ma to tam učiť kamarát a je to najsprostejší "tanec" aký kedy vymysleli.
@vanellus zle si ma pochopil. tanec je moj zivot .... tanec pre mňa znamená umenie... city....body language... je to vášeň... tanec je vyjadrenie emócii bez slova... a dnb tanec- tam vášeň nevidim.. a ani nadsenie. ziadne vybracie.
@vanellus myslím,že tu je pes zakopaný... drum ako hudba mi nič nedáva... nie je to moj styl...a potom. este som profesionala dancera drumáka nazivo nevidela takého,co by to rozprudil.
@mayo urcite, prave preto ze sa v tom pohybujem a tak isto aj @eraser , tak sme to prave my co nemame prehlad ach jaj, dobre - nemas rad dnb, to sme uz pochopili
@vanellus tak od malička tancujem .... už som prešla rôznymi štýlmi.. srdcu najbližší je mi hip-hop. avšak teraz tancujem už len tak rekreačne, pre potešenie. a keby som mohla určite by som sa pustila do break-u.
a veľmi obdivujem latinsko-americké tance a tiež štandard.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
skúšam stále.
(ak chceš kvalitnejšie-moja webka )
Anyway DnB is already dead.
@denn tak to neboj, len pozeraj videa a uc sa, len tak si skackaj a ono sa do toho dostanes najlepsie je cvicit na akciach samozrejme
Momentálne je to jedna veľká a stále rovnaká odrhovačka.
Ale tak rád sa nechám prekvapiť kvalitnou produkciou.
A na niečo také som nenatrafil už dlho
rytmus, justin bieber a dramáč
Pozri si majstra ako je Qlim a ak aj potom povieš, že to nie je tanec si slepý.
kde už dávno stihli všetci vyrásť z dnb
@bebekex Potom asi nevieš precítiť ani DnB ako hudbu, však ?(neodsudzujem, len sa pýtam)
@bebekex to jak to že v dnb nič nevidiš???
Celkom mi to ide
@sprejerka01
@sydneyrainbow tak to je fajn
@topsecret len v tom pokračuj
ale ked nemam naladu a mam chuť tancovať,toto je to,čo ma postavi na nohy aj o pol noci
áno skúšala, aj skúšam keď je párty
A čo tancuješ resp. na čo?
» www.last.fm/user/M-ayo/trac...
a scrobbluje mi to aj ipod, vimeo a youtube
Ale kazdopadne, nepocuvas zlu hudbu... btw ten Virtual Boy mi troska pripomina Eskma
posledným releasom ma dosť presvedčil
zvukom sa síce na Ninja Tune až tak nechytá,
ale je dostatočne špecifický,
pričom sa v glitch hudbe dá veľmi ľahko stratiť
a Eskma mám aj na vinyle,
v správnom načasovaní vie byť mindblowing
a veľmi obdivujem latinsko-americké tance a tiež štandard.
me ^^
Vopred diky