no taak setko o dnb by som rad..nepocuvam dlho,daco cez dva mesiace ..ale uz sa to asi menit nebude takze setko..kto sa paci,aky ma styl a kto uz az tak moc nie
tys nenavid na pokeci saq? si ta pamatam zhe si newedel co je to Hospital Radio London zhe taqy owacik ...
ale taqto kazhdy zacinal.. neboj aj ty sa do toho dostanesh ...
ja uzh drum a podobne weci pocuwam asik cez 3 roky,tazhe da sa powedat zhe mam uzh neco za sebou hehh.. ale aj ja bola na zacatku taqa zhe co je to? kto je to? ked som bola na akciax a taq... wtedy sa mi aj lubilo proste wsetk ..
ale je to jen subjektiwne cele, proste nepocuwaj nikoho kto ti powie zhe toto alebo toto je dobre, toto a toto teraz dawaju wsade a taq... mne osobne sa paci wiac ten drum zo starsix cias alebo teraz te nekomercnejsie weci a starsie weci od tyx znamejsix dj-ow.. a welmi napriklad nemusim ten liquid_bass, to ked ti zacinajuci dj´s dawaju te najznamejshie pecky a hlawne secky te komercne tracky a wehetko od Prodigy a Future Prophecies.. .. taqzhe je to jen na tebe zhe co sa ti wic nude lubit, musish xodit na akcie a spoznawat rozne styly dj-ow, kto ako hra a taq,, a ne pocuwat ostatnyx ako howoria zhe tento dj je brutalny a pritom zahra uplne shitne..aj napriklad na hodokwase boli logistics a podla kamosa zahrali dost zle..
sice cim dalej tym menej sa uzh wyskytuje taqy dobry psy_drum (taqy PSYchedelicky)_tam patria aj te spred 2-3 rokow tazhe ja sa wiac uzh orientujem na jungle abo goa a psychedelic trance ale neodmietnem taqu bruuuut dnb ekšn...) akurat 26-teho e Aquabeatz.. taq sa tesim, bude dobry line-up...taq si uziwaj drumac dokial ta ece bude drzat kym nenajdesh mozhno neco co sa ti bude ece wic lubit no taaaq ak ece budu nake otazky taq som aj na pokeci kebys cel
aha,dramec, a to som rozmyslala,ze to tu zalozim akozeee... v podstate sa v tom velmi nevyznam, vacsinou len chodim na dnb akcie alebo mi doma rhava dnb radio a nesledujem to moc... proste je to pre mna nejaka addiction,na ktroej strasne ficim, ale hovno o tom viem
Shankar88 aj by som si precitala prispevok ale otrasny pravopis a zbytocne pismena.. Inak si nemyslim ze dnb spoznas len na party.. Ja napriklad na party nechodim (koli rodicom) ale v dnb sa celkom obsmietam.. Co nepoznam stiahnem vypocujem.. Bola som par krat na dnb a bolo to skvele.. Vyblaznila som sa a neriesila som kto ako hral.. Ked sa mi hudba nepacila tak som si sadla a pila som Kazdopadne dnb ma ostat tam kde je a nic netreba komercializovat
Drum and Bass... to je proste najlepsia hudba na celom svete, na nu sa da strasne odviazat vyblaznit je to uplne super,ja som prisla k drumacu tak lebo moj priatel robi drum chodi hravat vselikde ... najradsej chodim do LV na PULSE je to skvela akcia...z Drumu sa mi strasne paci SPOR to je najlepsi Dj na svete, ale milujem aj Pendulum,Noisiu,SupFocus,Concord Down,TC,Audio podobne veci... ted sa tesim do BA ideme na SPORA jupiiii
ach, mna pendulum strasne vytaca ano, je to super, je to dobre, ale kks, kazdy maly emo,co sa tvari,ze ma rad aj dnb pozna nanajvys tak pendulum a potom na vsetko ine dnb hovori,ze to nie je dobre... tym nemyslim,ze to tak robia vsetci,ale proste ma pendulum vytaaaca
Grietusha je to od typkov Matrix & Futurebound - American Beauty VIP, ak sa dobre pametam, tusim pred nejakym pol rokom aj album vydali. Ja sa teda moc do dnb nevyznam, ani ho nejak nepocuvam, ale taky najlepsi album je Roni Size - Touchin Down.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale taqto kazhdy zacinal.. neboj aj ty sa do toho dostanesh ...
ja uzh drum a podobne weci pocuwam asik cez 3 roky,tazhe da sa powedat zhe mam uzh neco za sebou hehh.. ale aj ja bola na zacatku taqa zhe co je to? kto je to? ked som bola na akciax a taq... wtedy sa mi aj lubilo proste wsetk ..
ale je to jen subjektiwne cele, proste nepocuwaj nikoho kto ti powie zhe toto alebo toto je dobre, toto a toto teraz dawaju wsade a taq... mne osobne sa paci wiac ten drum zo starsix cias alebo teraz te nekomercnejsie weci a starsie weci od tyx znamejsix dj-ow.. a welmi napriklad nemusim ten liquid_bass, to ked ti zacinajuci dj´s dawaju te najznamejshie pecky a hlawne secky te komercne tracky a wehetko od Prodigy a Future Prophecies.. .. taqzhe je to jen na tebe zhe co sa ti wic nude lubit, musish xodit na akcie a spoznawat rozne styly dj-ow, kto ako hra a taq,, a ne pocuwat ostatnyx ako howoria zhe tento dj je brutalny a pritom zahra uplne shitne..aj napriklad na hodokwase boli logistics a podla kamosa zahrali dost zle..
sice cim dalej tym menej sa uzh wyskytuje taqy dobry psy_drum (taqy PSYchedelicky)_tam patria aj te spred 2-3 rokow tazhe ja sa wiac uzh orientujem na jungle abo goa a psychedelic trance ale neodmietnem taqu bruuuut dnb ekšn...) akurat 26-teho e Aquabeatz.. taq sa tesim, bude dobry line-up...taq si uziwaj drumac dokial ta ece bude drzat kym nenajdesh mozhno neco co sa ti bude ece wic lubit no taaaq ak ece budu nake otazky taq som aj na pokeci kebys cel
zatim cia
Drum and Bass... to je proste najlepsia hudba na celom svete, na nu sa da strasne odviazat vyblaznit je to uplne super,ja som prisla k drumacu tak lebo moj priatel robi drum chodi hravat vselikde ... najradsej chodim do LV na PULSE je to skvela akcia...z Drumu sa mi strasne paci SPOR to je najlepsi Dj na svete, ale milujem aj Pendulum,Noisiu,SupFocus,Concord Down,TC,Audio podobne veci... ted sa tesim do BA ideme na SPORA jupiiii
naj hudba na svete niet co dodat
momentalne ma chytila odnoz ragga jungle ak niekto z vas vie o co sa jedna rad dam rec
Keď si chcem pustiť netové dnb rádio, tak si púšťam tie, čo ponúka winamp...
Nevieš čo je život