to jejedno či to škodi či nie zaujima ma len to kedy budem moct či už možem či nie , ja uz mam tyžden potom a tu par ludi pisalo že hned po operacii fajcili taak newiem -,- pytam sa
@sisina110
Nie, nemôžeš - hneď ako vdýchneš cigaretový dym, začnú sa ti trhať v tele všetky cievky, prestanú ti fungovať pľúca a ten cigaretový dym ti navyše rozožerie hrtan! Vieš, aké je to bolestivé? Nerob to! Navyše ti hrozí, že ak dymu vdýchneš priveľa, na mieste zomrieš!
@klaudiqaaa Ja tu nepišem abysom počuvala prijebané nazory nejakej blondskej blbky ta že dievča si daj odpich a ak maš chuť uryvať do dievčať tak si na zlom mieste pretože ja ťa mam u piči talže čaf;*
@26 keby som chcela "urývať" tak to vyzerá inak zlato, tak prestaň tú blonďavú pipinu spamovať TSkami keď ju máš v piči ako píšeš a radšej takýmito výplodmi obohacuj aktuality alebo divu (odporúčam ti uviesť vek aspoň o 5 rokov nižší) a nikto si z teba už nebude robiť srandu
Mám pocit, že ti je aj tak jedno čo kto povie, pretože si chcela byť, len pani a pofrajeriť tým, že fajčíš... Ale nie je to frajerina.
Každopádne...Keď si už vydržala týždeň bez fajčenia, na čo s tým znovu začínať ?
@27 si nemyslela vážne, však? Lebo ak hej tak potom teda nefajči, nemáš na to ani náhodou vek ani rozum ani nič a nechápem ako niekto takto vyvinutý sa môže vôbec dostať k cigaretám O____o
vy ste kokotii a ty pičo blondava daj si odpich len si na tebe ujebavam .. a blbe nazory ma nezaujimaju ak ste si nevšimli čo tu pišem že chcem vedieť len ako to je tak ste fakt blby . narozdiel od toho aby ste tu pisali kokociny a zhadzovali sa piče
@sisina110 nie, nemozes fajcit, sliznica sa regeneruje niekolko tyzdnov. Ale ak si chces odjebat imunitny a lymfaticky system a do toho chces schytat infekciu (pripadne horsie), nech sa paci, kludne si zapal... Vyber mandli oproti tomu co moze nastat bude prijemna spomienka
@klaudiqaaa ježiš dievča daj si odpich si vpohode ? nepoznaš ma a pišeš tu kktiny z ničoho nič je mi na kokot z teba . sa nezrucuj nemam čas tu kukať na tvoje blbe pripomienky čauko .
@sisina110 keď som chorá podľa niekoho, kto je schopný vyplodiť to čo ty v @27 , tak to znamená, že som úplne vporiadku, chceš mi povedať ešte niečo, alebo si už konečne uvedomíš, že nikto by sa za tieto tvoje výplody radšej nepriznával?
Ja si myslím, že určite nie...Ja som po vybratí krčných mandlí, bola ešte v dosť zlom stave, vôbec som nerozprávala, lendva som niečo zjedla a nie to ešte fajčila
keby pofajčíš mňa
Mojej partnerke, svokre, vyberali mandle a pol roka nefajčila, ani mňa ani cigy.
A navyše niektorí fajčia aj počas výberu mandlí, takže je to ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale seriózne teraz, neviem ako dlho sa má čakať.
Nie, nemôžeš - hneď ako vdýchneš cigaretový dym, začnú sa ti trhať v tele všetky cievky, prestanú ti fungovať pľúca a ten cigaretový dym ti navyše rozožerie hrtan! Vieš, aké je to bolestivé? Nerob to! Navyše ti hrozí, že ak dymu vdýchneš priveľa, na mieste zomrieš!
@klaudiqaa pravdu máš!
Každopádne...Keď si už vydržala týždeň bez fajčenia, na čo s tým znovu začínať ?
Mojej partnerke, svokre, vyberali mandle a pol roka nefajčila, ani mňa ani cigy.
A navyše niektorí fajčia aj počas výberu mandlí, takže je to ok