Výsledky ma zaujímajú, nepovažujem ich zverejňovanie ani za dobrý ani zlý krok, ale podľa mňa by bolo lepšie, ked by to bolo urobené tak ako mnohí navrhovali aj v jednej diskusii, že by bolo zverejnenýxh 10 dievčaa a 10 chlapcov v abecednom poradí, nie kto je prvý a kto desiaty, ale čo už.
Takto je podľa mňa veľká šanca, že tí prví si svoje pozície udržia, lebo ľudia sú tým trochu ovplyvnení.
@fxx a kde to uverejnujú ? Ja to neviem nikdy nájsť tradičnou cestou. V masle to neni, v kolónke Miss to nie je Viem že raz som klikol na nejaký link akurát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nie
nie
nie
ááááno
ano
ano
ano
ano
mimo mňa
mimo mňa
mimo mňa
mimo mňa
myslite si ze tam budu uplne iny ludia ako minuly tyzden?....nie
mate pocit ze predbezne vysledky su zbytocne?....ano
sledujete predbezne vysledky?.....ano
(smajlík) tesite sa na ne dnes vecer? (smajlík)...ano
ano
ano
nie
nie
....neriešim
....neriešim
....neriešim
....neriešim
nie,
áno (ja som ich nevymyslel),
áno,
áno (ale nie kvoli miss)
(_._)
(_._)
(_._)
nie
niektori
nie
ano
tešiť sa? ani nie. beriem to ako súčasť tejto birdz akcie.. teším sa skôr na to, ako budeš čítať knihu xD
Výsledky ma zaujímajú, nepovažujem ich zverejňovanie ani za dobrý ani zlý krok, ale podľa mňa by bolo lepšie, ked by to bolo urobené tak ako mnohí navrhovali aj v jednej diskusii, že by bolo zverejnenýxh 10 dievčaa a 10 chlapcov v abecednom poradí, nie kto je prvý a kto desiaty, ale čo už.
Takto je podľa mňa veľká šanca, že tí prví si svoje pozície udržia, lebo ľudia sú tým trochu ovplyvnení.
Mňa to velmi nezaujíma, nie som prihlásená, v diskusiacj bolo tiež často písané že každému ide o tých 1000€ tak som to trochu zle pochopila.
v ktorej ***** su tie ******* predbezne vysledky????!!!! jediny raz ich čakam,ale prave vtedy meškaju????!!
nie
nie
ano
ano
staci tak ?