O 2 hodky musim ist k zubarovi.To by nebolo az take strasne ale on je taky strasny idiot...
Je maly tlusty ma mastne vlasy prepotene tricko povodne biele a smrdi ... asi nevie co je to mydlo a voda a pojem rukavice mu nic nehovoria ... vzdy ked od
nechapm preco hned od neho neodydes. vsak odyd od neho hned nie? daj si urobit k inemu lkarogvi zakrok s tym, ze u neho uz budes. Ja mam dobreho doktora som s nim spokojny a aj on somnou. lebo mi nerobi skoro zaidny zakrok iba dva razi mi robil (zubny kamen cistil) a uz rok mi nic nerobil
ja by som k nemu neprisiel a tym padom by som nemsuel vykonavat trestnu cinost ohorzvania zivota nasich lekarnikov
mne to pride troska fantasmagoricke zubar si nemozem dovolit pchat ti ruky do ust bez rukavic samozrejme ak ti ich nepcha niekde inde a preto neodchadzas ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja by som k nemu neprisiel a tym padom by som nemsuel vykonavat trestnu cinost ohorzvania zivota nasich lekarnikov
Rockstar : mne nejde o to ako vyzera ked uz ...
Možno si pred tým,ako si sadneš,bude škrabať vajcá a potom ti tie ovajčené prsty dá do úst
hej on si ich umyje a medzi tym este chyti klucku toto hento tamto a good bye ...
nerieste uz lebo tu nikto nic nemoze napisat bez toho aby sa tu kazdy robil mudrym