do sprchy, upratať si izbu, navariť obed - Francúzske zemiaky , znovu sprcha, namaľovať sa, urobiť nejaký zázrak s vlasmi(asi ich budem žehliť), vybrať niečo vhodné na seba a potom Pááárty, párty, páárty
práve čakám na obed, po obede sa budem dlho dlho učiť, medzi tým sa okúpem, mali sme so sestrou a jej kamoškami hrať monopoly, potom večera a po večeri si idem písať blog a budem na skype
Dnes sa chystám preložiť kúsok prequelu, čo prekladám, naučím sa aspoň polovicu filozofie, ktorú mi treba na pondelok a potom asi budem blúdiť 9gag a Tumblr od nudy
vyrobiť deťom škrabošky, prichystať si nejaké kruhové hry, didaktické hry a potom možno ešte nejakú škrabošku aj vyfarbiť, možno začať písať pedagogický denník, alebo niečo robiť už konečne s bakalárkou.. ale ako sa poznám, tak spravím len škrabošky a hry a nič viac sa mi nebude chcieť robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
skúška vo štvrtok a prd viem
snád' sa už nejak donútim :/
ale nie, idem si opekať, prísť domov, roztopiť sa vo vani a ísť niekam do baru
MA TU DNES NEUVIDITE ABY STE VEDELI!!!
...spať
@petushiq18 ale ten tvoj plán sa mi dosť že pozdáva!
a večer, keď sa konečne dotrepem domov, tak asi len spať
ucit sa otazky z chemii na prijimacky
vecer dojde kamoška
a potom neskoro na webe
ktorému?
inému.