Netreba sa nad tým vzrušovať, nech si dajú, mňa to nejak neľaká či netrápi. všetko je zbytočne preceňované, a neprislúcha mi súdiť. Dnes nesúhlasím s @kubo1161...
@etelnair Tak ale my sme ludia , majo je dlhovlasy , pravdepodobne blondavy chlapik s vrkocmi , ja som dlhovlasy tmavovlasy postrach utlacovatelov a ty len nejaka prerastena práčka
@majo takto... marijuana je návyková látka.. áno pustia sa tu do mňa húliči z BIRDZu ale mne sú ukradnutí... viem čo to je byť závislý , moj švagor bol závislý snaď na všetkých drogách a marijuana je droga.. tzv lahká ... THC je droga.. sama rastlina je neškodná..
@18 droga je látka, ktorá vplýva na tvoj nervový systém a vyvoláva v ňom zmeny. T.j. drogou je všetko od alkoholu, cigariet, marišky, potravinárskych prísad, liekov, chemických látok až po tvrdé drogy ako koks herák a pod.
hrôza, prajem si byť diktátorom na Slovensku... diskotéky vyhodiť do vzduchu, zákaz predaja alkoholu, cigariet, kávy atď. každý pekne do ruky lopatu, vrece a čistiť lesy od rána do večera, večierka o ôsmej !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@etelnair Aj ja by som rad vedel , napriklad ja som zistil ze som Conan hned ako som dopozeral ten film.
b) čas.sk
ak odpovies kladne, tak klames a neverim ti.
@amelia13 hej, viem, ten ma uz dostal v podobe kavy a coly.
ti jebe kokain, ved to je drahe ako svina... pikenko ide skor
mňau
inac clanok ma pobavil