@milos111 no a čo keď je to zlepenec? v minulej vláde boli 3 strany, v tejto vláde sú 4 strany... aký problém?
navyše v minulá vláda bola zlepencom ľavicovej sociálnej demokracie Smer, stredopravej konzervatívnej strany ĽS-HZDS a extrémistickej pravicovej SNS, to bol zlepenec od ľava až po extrémnu pravicu.
dnešná vláda je menším zlepencom, sú v nej výhradne pravicové strany (síce liberálne aj konzervatívne, ale len pravicové).
podľa politickej logiky, bola Ficova vláda s extrémnou nacionalistickou pravicou (SNS) zlepencom všetkého možného, nová vláda je oveľa menším zlepencom (síce sa mi nepáči úplne, ale myslím si, že jednofarebná vláda je vždy lepšia, buď čisto pravicová, alebo čisto ľavicová, len nie ten Fico-Sloto ľavicovo-pravicovo-extrémistický zlepenec)
uz s tym prestante.. argumentacia a pouzivanie slov ala Slota skutocne nemoze nikoho presvedcit, tak sa pousmejte a zavrite tuto diskusiu. taky problem ?
@midnight v Nemecku to bola Stasi a na Slovensku STB čo prenasledovala ľudí a zakladala si o nich spisy, take niečo mi pripomýnaš. Zabudol si hohcu, že aj na Slovensku je demokracia a každy ma právo na svoj názor!
@tomas tvoj výklad o politickej scéne sa dá aj takto prezentovať, aby tvoje slova boli svaté a stali sa pre Slovensko rajom pre obyčajných ľudí a nielen vyvoleným!
@milos111 - "Zabudol si hohcu, že aj na Slovensku je demokracia a každy ma právo na svoj názor!"
nie "hohcu" (?!?), nezabudol, pretože ako sám vidíš tak toto právo využívam tak dobre, až je ti to nepríjemné
(a keď už chceš používať takéto prirovnania, tak na slovensku v časoch ŠTB existovala takzvaná robotnícka trieda... takého jej bežného predstaviteľa mi zasa pripomínaš ty... )
ja si pod "zlepencom" predstavím niečo, čo je pri sebe napriek tomu, že to spolu nemá nič spoločné, napríklad..... SNS a Smer?? extrémistická pravica + ľavica... tj. minulá vláda
(zaujímavé je, že za minulej vlády boli 3 strany a smerákom to nevadilo.... a teraz keď je o jednu viac, už je z toho "haló" najväčšia sranda je, že ak by bol medzi tými 4 stranami aj Smer, Fico by nikdy slovo "zlepenec" nevyslovil a teraz by ho tu nikto stále dookola neomieľal...)
@tunidlo - ok, opravujem sa, nie je predstaviteľ robotníckej triedy, ale je klasickým negatívnym archetypom robotníka/robotníckej triedy. som si takmer istý že vieš čo myslím, aj keď s tebou súhlasím že to označenie je príliš zovšeobecňujúce (a tým pádom vrhá negatívne svetlo na mnoho bývalých príslušníkov robotníckej triedy).
"To by ešte bolo, keby sa mal každý robotník správať ako tuto milos111"
...ale musíš uznať, že to je to čo sa väčšine ľudí pod pojmom "robotník" vybaví - špinavý tučný chlap v montérkách ktorý od rána pije pivo a po obede to zapije niečím tvrdším (hlavne keď je v práci), má sprosté kecy, je šovinista, a čo sa týka politických názorov (a iných vecí s myslením súvisiacich), tak by si s miloškom rozumel...
S prvým odstavcom nepríliš súhlasím, ale aj to je názor ...
Podľa mňa však skôr s negatívnymi vlastnosťami niektorých príslušníkov robotníckej triedou môžeme spájať skôr ľahostajnosť ... A ufrflanosť, ktorá zasa v tomto prípade sedí ... Rovnako sedí aj slovník a politické spektrum, ale tá dotieravosť a prehnaná snaha o mienkotvornosť podľa mňa nesedí vôbec ...
A druhý odstavec je podľa mňa alibizmom, ktorým si možno trochu ešte rozvinul to, čo bolo vyššie ...
To, čo sa vraj väčšine ľudí pod pojmom robotník vybaví je irelevantné ...
Neviem, či je to pravda, ak áno, tak to svedčí len o prílišných predsuskoch voči robotníkom (hoci môže byť pravda, že medzi robotníkmi je viac šovinistov, ale bolo by komické, ak by inteligencia - či nejakí jej členovia - napádala niektorých, aj robotníkov, kvôli ich šovinizmu a zároveň by sa na robotníkov pozerala takýmto pohľadom, ktorý by si zaslúžil nejaký nový chytľavý výraz, napríklad triedna diskriminácia, či triedne predsudky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vadi ti momentalna vlada? tak sa odstahuj...
navyše v minulá vláda bola zlepencom ľavicovej sociálnej demokracie Smer, stredopravej konzervatívnej strany ĽS-HZDS a extrémistickej pravicovej SNS, to bol zlepenec od ľava až po extrémnu pravicu.
dnešná vláda je menším zlepencom, sú v nej výhradne pravicové strany (síce liberálne aj konzervatívne, ale len pravicové).
podľa politickej logiky, bola Ficova vláda s extrémnou nacionalistickou pravicou (SNS) zlepencom všetkého možného, nová vláda je oveľa menším zlepencom (síce sa mi nepáči úplne, ale myslím si, že jednofarebná vláda je vždy lepšia, buď čisto pravicová, alebo čisto ľavicová, len nie ten Fico-Sloto ľavicovo-pravicovo-extrémistický zlepenec)
@wewo este 4 roky s tou vladou predtym a s postupnymi krokmi k cenzure a obmedzovaniu slobody by zakazali aj topfest
nie "hohcu" (?!?), nezabudol, pretože ako sám vidíš tak toto právo využívam tak dobre, až je ti to nepríjemné
(a keď už chceš používať takéto prirovnania, tak na slovensku v časoch ŠTB existovala takzvaná robotnícka trieda... takého jej bežného predstaviteľa mi zasa pripomínaš ty... )
ja si pod "zlepencom" predstavím niečo, čo je pri sebe napriek tomu, že to spolu nemá nič spoločné, napríklad..... SNS a Smer?? extrémistická pravica + ľavica... tj. minulá vláda
(zaujímavé je, že za minulej vlády boli 3 strany a smerákom to nevadilo.... a teraz keď je o jednu viac, už je z toho "haló" najväčšia sranda je, že ak by bol medzi tými 4 stranami aj Smer, Fico by nikdy slovo "zlepenec" nevyslovil a teraz by ho tu nikto stále dookola neomieľal...)
Tebe ide moja zdravica
vďaka, zbavila si nás Fica
@wewo súhlasím.
@ratsanares no a čo ?! nech zakážu !
@pernik áno na časy Maďaršiny a katolicizmu, no ďakujem pekne za takúto vládu bohatým Ba.
@bloodsuckingvampire moja zlatá je veľa takých ako ja čo sú toho istého názoru ako ja a stále takých prybúda kažkým dňom až dôjde k prevratu !!
radšej budem obyčajny predstaviteš robotníckej triedy ako pojebaná inteligencia, ktorá za komančov dojebala čo sa dalo!
1. pribúda sa píše s makkým I
2. akému "prevratu"??? veď TOTO je prevrat
Ako rozumne píšeš v témach týkajúcich sa hudby, tak sprosto prispievaš do politických ...
Ozaj sa ti zdá na mieste diskusného somára označiť za klasického predstaviteľa robotníckej triedy? ...
Nie je takáto tendencia ešte viac netriezva ako škatuľkujúca?
To by ešte bolo, keby sa mal každý robotník správať ako tuto @milos111
"To by ešte bolo, keby sa mal každý robotník správať ako tuto milos111"
...ale musíš uznať, že to je to čo sa väčšine ľudí pod pojmom "robotník" vybaví - špinavý tučný chlap v montérkách ktorý od rána pije pivo a po obede to zapije niečím tvrdším (hlavne keď je v práci), má sprosté kecy, je šovinista, a čo sa týka politických názorov (a iných vecí s myslením súvisiacich), tak by si s miloškom rozumel...
alebo sa mýlim?
S prvým odstavcom nepríliš súhlasím, ale aj to je názor ...
Podľa mňa však skôr s negatívnymi vlastnosťami niektorých príslušníkov robotníckej triedou môžeme spájať skôr ľahostajnosť ... A ufrflanosť, ktorá zasa v tomto prípade sedí ... Rovnako sedí aj slovník a politické spektrum, ale tá dotieravosť a prehnaná snaha o mienkotvornosť podľa mňa nesedí vôbec ...
A druhý odstavec je podľa mňa alibizmom, ktorým si možno trochu ešte rozvinul to, čo bolo vyššie ...
To, čo sa vraj väčšine ľudí pod pojmom robotník vybaví je irelevantné ...
Neviem, či je to pravda, ak áno, tak to svedčí len o prílišných predsuskoch voči robotníkom (hoci môže byť pravda, že medzi robotníkmi je viac šovinistov, ale bolo by komické, ak by inteligencia - či nejakí jej členovia - napádala niektorých, aj robotníkov, kvôli ich šovinizmu a zároveň by sa na robotníkov pozerala takýmto pohľadom, ktorý by si zaslúžil nejaký nový chytľavý výraz, napríklad triedna diskriminácia, či triedne predsudky )