Dnes som skoro dostal zrádnika, ten jeden z upírov čo beha po Blave ma zozadu poklepkal po pleci a ja že do pí..., skoro mrtvica
je to pekná akcia na darovanie krvi, ale počul som, že v Rakúsku za to platia....nie som na tých € závislý a krv chcem darovať v Žiline, len sa neviem akosi odhodlať?!.....
ja som mala v sebe chcenie už aspoň 3x...došla som tam..vzali mi krv, pre tie malé testy, či môžem darovať krv..a stále mi vyšli zlé výsledky ale keby som mohla, tak by som kľudne aj zadarmo!
šla som u nás v meste. a zistila, som i bez testov že nemôžem darovať krv. vlastne som sa šla uliať, pretože to bolo cez školu. no čo, aspoň som zistila, že nemám AIDS dávali i peniažky ale keďže som nedala ani kvapku hovno som dostala
@zajko30 - na čo sa nevieš odhodlať? na samotný odber alebo ísť do Rakúska... Ak chceš darovať, tak daruj v Žiline - preto sa to volá DAROVANIE, lebo je to zadarmo (ak nerátam str. lístok). Ak ju chceš predávať, choď do Rakúska... neviem, koľko platia za krv, ale tusím menej, ako za krv. plazmu - za ňu dostaneš cca 22 € a môžeš ju teoreticky darovať 50x za rok. No zo ZA sa ti to moc neoplatí A podľa posledných výskumov časté odoberanie krv. plazmy zvyšuje riziko leukémie.
Nemam problem s odbermi krvi takze v pohode... dokonca sestricka je vzdy histericka a krici na celu ordinaciu ze mi strieka krv na vsetky strany a aby som sa nepozeral ale toto mi nevadi
ja som sa bol uliať zo školy . daroval som a bolo to v pohode .. .. ešte aj stravenku som dostal . hneď som šiel na obed . taký pohoďka deň z toho bol no
@zalko30 ani nie .. pozeráš sa inam . nehýbeš zbytočne rukou a cítiš len ten vpich trochu .. lebo je to v podstate skôr taká tenká rúrka a nie ihla čím to berú
ja sem tam chodim ked sa podari ale to väcsinou chodime par kamosov dokopy to je potom väcsia sranda len keby som tam vzdy nemusela tolko cakat bo na lavu ruku je vela ludi a len 1 lezadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale môj otec celé roky darovával krv, samozrejme zadarmo.
filip
filip
ale pojdem do tej ambulancie v žiline aspom budem vidieť aka ta krv je po zdravotnej stránke...
Si ako kofola. Originál.
do mojich prachov určite!!!
filip
filip
inak tá akcia sa mi páči
záchvat, mrtvica všetko jedno ak neprežiješ ideš voňať fijalky od spodu.............filip
@depropex hahaha, neskoro už mám jednú baviačku a ta ma stojí majland, stojí to však zato, načo su tie prachy!