JJ. Ten nas fetacky fanatik bude ako pravy Krestan volit ccloveka co poslal knaza do vezenia.
A este @majmarad , lebo bojuje proti smeru a jeho kauzy a rozlozenie slovenskeho sudnictva je neoverene info!
Samozrejme, že ho idem voliť, pretože Čaputovú nikto nepozná a ani nepoznal a je mi veľmi ľúto, že sa volí hlava štátu o ktorej nikto nič nevie... Všetko je lepšia voľba ako Čaputová.
Toto forum mi pripomenulo komentar Cynickej Svine(samozrejme to berte s humorom, teda snad to budete brat s humorom a neudupete ma )-
Na tychto pieskumoch(rec bola o predvolebnych) je zaujimave to, ze Stefan Harabin ma mozno vacsiu podporu nez je uvedene. A to preto, ze sa k nemu niektori jeho podporovatelia nechcu hlasit. Comu sa ale nikto nedivi.
Podľa mňa Kotleba ani Harabín veľa vecí nemyslia zle, len média moc idú proti ním celkovo média na SK su v pi.... Samozrejme aj oni majú chyby ale to tu chceme niekoho, kto prišiel dajme tomu včera a je za povinné kvóty? .. To sme sa asi nepoučili z takého Nemecka, Británie, preto by sme mali veľmi dôkladne prehodnotiť, kto je pre tento štát vhodný a kto patrí "na hrad".
Ti jebe. To ako možu mať tak vymleté hlavy niektoré deti Hodia to Harabínovy a Kotleboy a ešte sa idú tváriť, že majú geopolitický rozhľad njn, majú, ale iba ten čo im dal Kotleba, alebo Harabín
@lenkaska1 o to vôbec nejde kto je konzervatívec a kto liberál. Tu ide o to, že niekto chce silou mocou aby sa hlavou štátu stala Čaputová, ktorú predtým nikto nepoznal. Každý jeden kandidát je lepší ako Čaputová. Veď koľkí tu dali nejaký argument prečo by mali ľudia voliť ju. Prečo by mali ľudia voliť práve ju? Nikde som nepostrehol dôvod.
@majmarad to je hlupy pristup. O tom je prve kolo. Toto keby si povie kazdy tak vlastne volme len troch kandidatov a nerobme ani dve kola.. V druhom kole uz nebudeme mat na vyber a budeme musiet volit aj toho, koho nechceme. Alebo neist volit vobec.
No niekto chce silou mocou slabeho cloveka, ktoreho mozu masirovat a diktovat mu co ma robit, koho vymenovat a pod.
Navyse, ako moze byt prezidentom, teda hlavny velitel slovenskej armady, kto nema absolvanu zakladnu vojensku sluzbu?
@lenkaska1 Hlúpy prístup je prístup ľudí, ktorí označujú voličov niekoho iného za hlupákov, kokotov a neviem čo ešte. Ako keby bolo niečo lacnejšie a ako keby sa niečo zmenilo na Slovensku. Bol som rozhodnutý voliť už skôr, ale som smutný z toho, že Mistrík odstúpil a keď vidím akí ľudia vlastne sú, tak je mi na grc. Tu je to krásne vidieť kto má akú povahu a charakter a s kým by som nechcel mať nič spoločné. Som sa v mnohých ľuďoch sklamal, ale mnohí prekvapili. No aj napriek tomu, že kamaráti volili Čaputovú, aj tu veľa birdzákov volilo Čaputovú, tak nedehonestujú ľudský názor a nepovyšujú sa nad iných. Vždy si budem stáť za týmto a dúfam, že tí, ktorí tak spravili sa budú môcť pozrieť do zrkadla. Ja s takými ľuďmi nechcem nič mať. To len toľko k tomuto všetkému.
@majmarad No ved ja v tomto suhlasim s tebou. Hej, skoda toho Mistrika.. Len som chcela poukazat na to ze, ked chces niekoho volit, volila by som ho bez ohladu na to ci, ma alebo nema sancu.
@vsakpredsajaa preto treba zaviest opat zvs a mat opat riadnu armadu a nie par chlapov a zien, kt. Su tam vdaka niekomu a systemu. Europu necaka nic dobre a slovensko bez suverenity dopadne velmi zle..
@campino takže podla teba treba vziať mladým chlapcom (a dievčatám, kedže máme rodovú rovnosť a je to tak napríklad aj v Nórsku či Izraeli) (medzi ktorými sú aj ľudia napríklad so sociálnou fóbiou) vziať slobodu, napriek tomu že sme v NATO a absolútne to nie je potrebné? Len preto že niekto má potrebu riešiť geopolitiku a sociálny stav spoločnosti napriek tomu že s politikou nemá absolútne nič spoločné?
@vsakpredsajaa vziať slobodu tym, že opäť budu ZVS? hmm slobodu ti vezme fabrika, ktora ťa zavrie na 12 hodin k pasu a necha ti deň voľna na to aby si sa poriadne umyl..(obrazne povedane)
@campino Presne, a ženám by malo byť odobraté volebné právo a vrátiť ich do kuchyne, pretože ony proste politike nerozumejú, je to aj vedecky dokázané, že majú menšie mozgy atď
@vsakpredsajaa ja hovorim, ze slovensko potrebuje vlastnu armadu v tisickach, nie v stovkach ludi. A hlavne zvolit iny system vo vychove, vycviku brancov.
Sa bojis ,zeby si musel ist v pripade konfliktu niekde do pice?
@campino no predstav si že áno, bojím sa, a naozaj nemám chuť zomrieť alebo riskovať odjebanie oboch rúk pre nejakého kapitána Danka
Navyše keď to vôbec nie je potrebné - v potenciálnom útoku Ruska na Slovensko by bolo našich pár tisíc profesionálnych vojakov úplne k hovnu, iba zbytočne obete, pretože dnes je armáda o technológiách a nie počte vojakov
Preto musíme ostať v NATO, najsilnejšom zoskupeniu armád sveta, ktoré je tak dokonalé, že chráni všetky členské štáty bez toho, aby muselo byť obyvatelstvo utlačované povinným vojenským výcvikom a šikanované kapitánmi s podvodom získanými titulmi
Povedz mi, čo ti vadí na tom, že môžeš ty aj každý Slovák žiť slobodný život? Prečo ti vadí, že je tu sloboda? Kto chce môže ísť do armády - prečo nútiť aj niekoho, kto nechce, keď to nie je potrebné?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A este @majmarad , lebo bojuje proti smeru a jeho kauzy a rozlozenie slovenskeho sudnictva je neoverene info!
Na tychto pieskumoch(rec bola o predvolebnych) je zaujimave to, ze Stefan Harabin ma mozno vacsiu podporu nez je uvedene. A to preto, ze sa k nemu niektori jeho podporovatelia nechcu hlasit. Comu sa ale nikto nedivi.
@3 boze to je ale postihnutý hňup.
tiež to tak vidím
Navyse, ako moze byt prezidentom, teda hlavny velitel slovenskej armady, kto nema absolvanu zakladnu vojensku sluzbu?
Sa bojis ,zeby si musel ist v pripade konfliktu niekde do pice?
Navyše keď to vôbec nie je potrebné - v potenciálnom útoku Ruska na Slovensko by bolo našich pár tisíc profesionálnych vojakov úplne k hovnu, iba zbytočne obete, pretože dnes je armáda o technológiách a nie počte vojakov
Preto musíme ostať v NATO, najsilnejšom zoskupeniu armád sveta, ktoré je tak dokonalé, že chráni všetky členské štáty bez toho, aby muselo byť obyvatelstvo utlačované povinným vojenským výcvikom a šikanované kapitánmi s podvodom získanými titulmi
Povedz mi, čo ti vadí na tom, že môžeš ty aj každý Slovák žiť slobodný život? Prečo ti vadí, že je tu sloboda? Kto chce môže ísť do armády - prečo nútiť aj niekoho, kto nechce, keď to nie je potrebné?