@michalqo tak ti poviem, ze vyuzivat bug systemu socialnej siete, ktora vlastne sa snazila fungovat sebestacne (lebo "sefstvo" to tu nejak zanedbalo) a stagnovala nie je nic heroicke, bavi ta pozerat sa ako sa to rozsype, ludia nastvu (ja konkretne nejak nie, neplatim za to, nikto ma tu nedrzi naschval, ), zahlti a pod. to mi je jasne, ale fakt? su lepsie veci ako narabat s casom v zivote,
dosť ma udivuje, že už mesiac sa tu nedá zaregistrovať a napriek tomu fejky útočia. človek by si povedal, že riešiť ich je jednoduchšie keď nové nevznikajú ale očividne to má @admin už skutočne u piči. želám pekný deň
@michalqo : haha @2 jaký posraný...že nič nerobíš? Tvoja profilová fotka a názory, postoje a uštipačné a sarkastické komentáre na menšiny ako židov, ale aj iných uživateľov fóra (napr. že ich dáš do plynu) sú rasistické, diskriminačné, pronacistické a trestne postihnuteľné. Takže pozor na hubu
@mefistofel nefeedujem, nezvykol som, ani humencana, toho kuceraveho a pod., ignore proste, teraz som sa len spytal, lebo moja logika to nechape, odpoved som dostal (nie k veci, ale viem co si z toho vyvodit) a tym som skoncil reakciami na neho
jaký posratý, si zmenil už profilovku, ešte dodám že si sa mi vyhrážal že ma nájdeš či čo a myslíš že keď si zmeníš fotku, dačo tu docieliš? na birdzi je tisíc ľudí ktorí ťa videli propagovať nacizmus, ohováranie a neviem čo ešte, mal si rasisitické poznámky sa čudujem že ešte s tým pokračuješ .. ale dúfam fakt, že ťa podal na polícií a že ti zablokujú IPčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
priebežne budem informovať birdzákov o vyšetrovaní...........filip
@michalqo : haha @2 jaký posraný...že nič nerobíš? Tvoja profilová fotka a názory, postoje a uštipačné a sarkastické komentáre na menšiny ako židov, ale aj iných uživateľov fóra (napr. že ich dáš do plynu) sú rasistické, diskriminačné, pronacistické a trestne postihnuteľné. Takže pozor na hubu
Good day to you sir. I´m done here.
@michalqo