dnes nemyslim na jedlo a tento jav sa vyskytuje asi patkrat za rok, tak si to patricne uzivam
a mozem zneuzit tuto anketu a polozit doplnujucu otazku- Aky mate nazor na Mariana Cekovskeho? Je podla vas jeho humor vtipny alebo trapny?
Neviem sa rozhodnut ale priklanam sa k tomu, ze je trapny.
skoda, Cekovsky sa nedostal do top ten
pravdupovediac, spomenula som si na to v suvislosti s 9. moznostou ale nevadi to je len tak na okraj, doplnujuca otazka
@milgamman vidím, že hľadáš. Nemusíš byť Sisa sklovska, len sa na 5 sekúnd zamysli o Čekovskom. Čo by si najviac chcela zistiť? Birdz má odpoveď. Chce ti ju dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a mozem zneuzit tuto anketu a polozit doplnujucu otazku- Aky mate nazor na Mariana Cekovskeho? Je podla vas jeho humor vtipny alebo trapny?
Neviem sa rozhodnut ale priklanam sa k tomu, ze je trapny.
pravdupovediac, spomenula som si na to v suvislosti s 9. moznostou ale nevadi to je len tak na okraj, doplnujuca otazka
Urob mu anketu, zaslúži si to, a hlavne Birdz si zaslúži ankety
tieto soubiznisove ankety, to je uz tazke nieco nove vymyslat, nie som predsa Sisa Sklovska