Inak jedna vec, NEBUDEME ZVEREJŇOVAŤ, že KTO AKO ZA TEBA HLASOVAL. Ak výjde, že chcete vidieť, koľko máte páči/nepáči, tak to uvidíte, ale nebudeme tam dávať zoznam ľudí, ktorí hlasovali za vás alebo proti vám, nech sa nezačnete nenávidieť
@tenario neboj to ani neplánujem, lebo by z toho bola veľká bitka... napísal som to preistotu, nech to nežiadajú. Proste hlasovanie bolo anonymné a basta.
@bunniska preco mam taky dojem ze to nepomoze xD a inak mas lasovat za toho kto sa ti paci a nie za toho kto to od teba cce (nie ze by som to chcela ale nevadi xD)
@Vampiresister666 ved ja za takych ani nehlasujem! mam rada takych vtipnych a prirodzenych a tak. proste ked je mi niekdo sympaticky. a ty si ma minule moooc pobavila jednym komentom v diskusii
@Vampiresister666 to sa nejaky pytal ze aky ma mat velky aby nanho kupil gumu a ty ze muhuhehehe ci tak nejak(ja som to tak aspon pochopila ako muhuhehehe ) a to ma strasne rozosmialo! viem je to taka blbost ale co viac treba k detskej radosti?!
no hlasujte... dneska o polnoci končí hlasovanie, zajtra kuknem túto anketu, že v akej forme treba pripraviť výsledky... a cca štvrtok alebo piatok (podľa toho ktorú možnosť zvolíte) uvidíte výsledky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
kompletný rebríček + každý nech všetci vidia, že kto mal koľko páči/nepáči ja budem niekde dole
kazdy ma pravo vidiet kolkaty skoncil..ked uz sa tam prihlasil
asi par ludi ma veciu hodnotu nez vsetci ludia co to chcu vediet....