Odteraz budeš zakaždým svojim rodičom hovoriť "nechajte ma na pokoji, veď mám už osemnásť a som dospelý". Ale dospelý v podstate nebudeš ešte pár rokov.
môžeš stráviť akurát o polovicu viac času v lochu, môžeš si bez problémov kúpiť chľast a cigarety (čo sa dá aj bez dovŕšenia 18tky) jediná výhoda v 18tke podľa mňa je vodičský preukaz a možnosť pracovať na plný úväzok v robote ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
filip
mozes ist volit!
Mozes oficialne chlastat. (aj tak ta to prestane bavit)
Mozes oficialne fajcit (ale aj tak prestanes, ked ta raz zabolia poriadne pluca)
Mozes ist volit (ale aj tak nic nezmenis)
Mozes si najst hociaku brigadu bez limitu. (aj tak dokopy nic nenajdes)
Mozes sa osamostatnit ( a za co za fazulky ? )
Realne vyhody:
vodicak
Co sa nezmeni:
- svetu je u riti ci si plnolety, alebo nie , stale si mlady a nezrely
- ked pojdes nieco seriozne vybavovat na urady, stale sa s tebou budu bavit ako so sopliakom
- tvoj nazor , akokolvek spravny , bude stale povazovany za vyplod adolescentneho mozgu
A kedze mas uz tie narodeniny tak nevyhody pisat ani nebudem
Vsetko najlepsie vela zdravia stastia spokojnosti sexu penazi cokolady endorfinov lasky
Nech dospelost ti neprisenie na tvari vrasky.
Nech ta obletuju same krasky
Obstastnuju jesenne klasky
Stastie pri hladani konca lepiacej pasky
Priatelov bez falosnej masky
Tvoj Hluzar
filip
- ked pojdes nieco seriozne vybavovat na urady, stale sa s tebou budu bavit ako so sopliakom
- tvoj nazor , akokolvek spravny , bude stale povazovany za vyplod adolescentneho mozgu
To záleží len od toho ako vyzeráš a akým dojmom pôsobíš a sa vieš chovať, lebo ja som čosi také nezažil už v 16 rokoch. .
ale hlavne všetko najlepšie.