Dnesna dobA...toto nosi na sebe vyskerena Durianova (diki Quo) tychto ludi by som obesil za jazyk a stiahol kozu z guli... dajte cas pokial ste vydrzali citat.
akoze nechapem ze preco to z tych zvierat strhavaju za ziva ide o to ze toto nikdy neskonci, akoze bude dopyt po kozusinach aaa, podla mna je kktsky nazor ze ked ide niekt v kozuchu tak podporuje tyranie zvierat. jebnuty su presne ty co ti zvierata za ziva zvliekaju z koze.
ja viem, lenze si uvedom ze taka doba kedy ludia nezochcu kozusiny nebude nikdy . aaa ani koze, keby si sa poriadne rozhliadla po svojich veciach tak urcite najdes kopu kozenych kuskov, ci uz opasok, alebo topanky, alebo co ja viem co,
strasne: disappointed: normalne sa az cela trasiem slzy v ociach.... neviem co dodat dostala som sa len k nejakej 45. sekunde ale stale mam pred sebou ten zajrvaveny nufacik a tie oci...
Neviem co riesite, toto tu je uz tisicky rokov, myslite ze sa v minulosti v zime ludia obliekali do umelej kozusiny alebo inych dnesnych vychytavok? Toto tu je uz tisicky rokov a len preto ze uz viete ako sa to robi tak zrazu zacnete odsudzovat toto konanie, tomu hovorim pokrytectvo...
Ja som kuk prvých 10 sec. a zrusila som to, nemohla som to kukat dalej, je mi to luto ale zivot je taky. Ale mohli ich aspon zabit pred tým ked uz tak.
Majlos: Lenze pred tisickami rokov bol ten rozdiel,ze oni nic ine nemali, lenze teraz to nie je nutnost, nosi sa to len koli imidzu alebo stylu chapes? A to je dost velky rozdiel. A neviem co je na tom pokrytectvo,ze sa mnohym ludom z toho dviha zaludok a tisnu slzy do oci. Vela ludi si mozno doteraz neuvedomilo, ze nakemu norkovemu kozuchu predchadza toto.
Stifut: Niekto si na to mozno nespomenie, niekto ano,ale to vobec neznamena,ze sa nemame k tomu vyjadrovat. Myslim,ze zabijanie pokracovat bude aj nadalej,ale je dobre aby ludia vedeli aj taketo veci, mozno sa niekto kto to videl bude snazit, nieco s tym spravit hm.
No najskor by sa mali uvedomit ti ludia co to nosia jak povedal Xiuhteotl, kym bude dopyt.. jj a ten aj bude.
No s jedlom jeto podobne... tiez je to dost brutalne... no sme svine, ludia...
Pytal som sa na to aj oca. A povedal mi jedno. Koza sa dava za ziva aj preto dole, lebo neviem rozpraval mi voalco o podliatinach ci co. V kadzom pripade je mi to luto a radsej by som to zabil a tak dal dole. Ale raz ked som mal 7 rokov tak som normalne videl ako to davali ludia dole za ziva a potom zabili hned. ale jednalo sa o kuru
koza sa zo zvierat nedava ale dole zaziva! su take jeble bitunky na ktorch zabijaju zvierata 5 udermi do hlavy miesto rychleho procedsu to su uplne svine....a ja nemam slov
nekuknem si to lebo mi stacila ako zbili toho psika a uz som sa rozrevala!
Nuz ja sa pokladam za silnu naturu a len tak sa ma nieco nedotkne, ale toto bol fakt hardcore... Videl som to cele, ale dost humus hlavne 2minuta, to bolo nechutne a bezcitne Ako ked uz kozuch, tak to chuda zviera zabijem jednou ranou a dam to rychlo dole, ale zaziva to je humus....
robia to tak, ze hada omracia (nezabiju). potom mu do tlamy strcia hadicu, pustia vodu aby sa nafukol ako balon a az potom stiahnu kozu. had potom zomrie az o nejake dva dni na dehydrataciu a sok
ja som videla uz viacero takych videi aj fotiek a keby to vidim nazivo, tak by som tých jebnutych korejcanov zabila. Aj ked neviem ako, ale nedokazala by som sa nato pozerat, ved tie zvieratka musia pritom tak trpiet.
Nechapem, preco sa s tym nieco nespravi, co ludia neprotestuju. V zivote by som si nedala na seba pravu kozusinu, ani keby mi zato dobre zalatili, hnusne bezctne svine, co to nosia
Drake20: existuje umelá kožušina ,ja si kožu vôbec nekupujem ,nie som kkt, nie je to nič čo potrebuje človek pre svoj život ,je to luxusná potreba ,a je to fakt svinstvo nosiť toto na sebe ,je mi zo všetkých ľudí zapozeraných na seba ZLE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Proste to nerieste...
Ono to by sme nic nemohli jest,pit, obliect si...
Stifut: Niekto si na to mozno nespomenie, niekto ano,ale to vobec neznamena,ze sa nemame k tomu vyjadrovat. Myslim,ze zabijanie pokracovat bude aj nadalej,ale je dobre aby ludia vedeli aj taketo veci, mozno sa niekto kto to videl bude snazit, nieco s tym spravit hm.
No najskor by sa mali uvedomit ti ludia co to nosia jak povedal Xiuhteotl, kym bude dopyt.. jj a ten aj bude.
No s jedlom jeto podobne... tiez je to dost brutalne... no sme svine, ludia...
No ..fakt je,ze sa to asi ani nezmeni.. co uz.
Pytal som sa na to aj oca. A povedal mi jedno. Koza sa dava za ziva aj preto dole, lebo neviem rozpraval mi voalco o podliatinach ci co. V kadzom pripade je mi to luto a radsej by som to zabil a tak dal dole. Ale raz ked som mal 7 rokov tak som normalne videl ako to davali ludia dole za ziva a potom zabili hned. ale jednalo sa o kuru
nekuknem si to lebo mi stacila ako zbili toho psika a uz som sa rozrevala!
robia to tak, ze hada omracia (nezabiju). potom mu do tlamy strcia hadicu, pustia vodu aby sa nafukol ako balon a az potom stiahnu kozu. had potom zomrie az o nejake dva dni na dehydrataciu a sok
Nechapem, preco sa s tym nieco nespravi, co ludia neprotestuju. V zivote by som si nedala na seba pravu kozusinu, ani keby mi zato dobre zalatili, hnusne bezctne svine, co to nosia