1. tvari sa ze je vyspela, a o zivote vie velke hovno, plati to najma u dievcat, ale nic v zlom
2. Neschopnost vytvarat si vlastny nazor a asertivne reagovat a povedat nie
3. A do tretice asi potesenie zo zametania, lebo alkohol je metla ludstva
1. každý sa opičí po každom (len ja mirush a marry sme originál
2. sex, drogy a alkohol...každý tomu raz prepadne...je otázne len kedy..
3. nemajú úctu k prírode..a to ani dospelý tak neviem..to ma napadlo jedine..
kukám, že ste dosť sebakritický, podla mňa sme skvelá mládež, až na to, že sme lenivý, zakladáme si na hmotných veciach a trocha sa preceňujeme ale naši rodičia boli takí istí, len vtedy miesto emo bežali céčka
-byť "in" aj za cenu vlastného zdravia;
-správať sa tak, aby som zapadol/la do kolektívu;
-nadávať na všetko a všetkých (myslím tým ľudí s iným štýlom ako sme my sami a inými názormi, politici, kňazi, rodičia atď...)
@14 Suhlasim nastastie taky nesom akurat sa mi smeju za to ze nechlascem ani nepijem nedrogujem neje*em akoze srry ale ja som decko a aj si to priznam a myslim si ze ten kto si mysli v 14 ze je dospely a "vyspely" je presny opak a dnesnu mladez charakterizujem takto:
1. Alkohol
2. Drogy
3. Drzost (suhlasim ze cim mladsie tym drzejsie )
...v podstate ste too tu šeci vystihli uplne ..akoo ja nwm ale každy si mysli že ke´d niekto nechlasce nefajči a nerobi tie kktiny prostrednictvom ktorych sa ma stat "cool"...ze je onicom ..nahodou my sme este uplne deti ...a nehrame sa ze "jooj ta mam 13 14 rokow ta pozoor"
1. Generalizovanie (takmer) celej mládeže
2. Dehonestovanie tejto skupiny ľudí často už len z princípu
3. Dištancovanie sa od mládeže, na ktorú sám príslušník mládeže kydá
Začala som písať, ale som sa pozrela, čo také správne napísal tunidlo. A presne to som chcela povedať, ale asi by som to nenapísala tak inteligentne takže: súhlasím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2.Nevychovana
3.Priskoro "vyspela"
Samozrejme nemozme hodnotit mladez ako celok. Ved zalezi od jednotlivcov...toto patrilo tej prvej skupine
2. Neschopnost vytvarat si vlastny nazor a asertivne reagovat a povedat nie
3. A do tretice asi potesenie zo zametania, lebo alkohol je metla ludstva
Cest vynimkam
2. sex, drogy a alkohol...každý tomu raz prepadne...je otázne len kedy..
3. nemajú úctu k prírode..a to ani dospelý tak neviem..to ma napadlo jedine..
fajcenie
trtkanie
dnešná mládež v "trtkaní" ani zďaleka nemá na tie predchádzajúce, takže to nie... aj keď majú v sexe väčšiu fantáziu ale ok...
určite tá nezodpovednosť aj keď to tu bolo vždy a vždy sa nájdu aj výnimky... ale tie len potvrdzujú pravidlo
a potom škola - mládež sa jej buď venuje priveľmi, ale na ňu totálne kašle... proste extrémy...
ale určite, že po dlhšom uvažovaní by ma napadli aj iné veci... možno je to ťažké zhodnotiť...
2. ryťmus
3. WoW
pririchlo "vyspele"/ vychytrale
fenomeny, ktore momentalne frcia (ako EMO)
2) alkohol
3) drogy
kukám, že ste dosť sebakritický, podla mňa sme skvelá mládež, až na to, že sme lenivý, zakladáme si na hmotných veciach a trocha sa preceňujeme ale naši rodičia boli takí istí, len vtedy miesto emo bežali céčka
"prilisna dospelost" - to si ale namyslaju len oni
schlastanost
nevychovanost
-správať sa tak, aby som zapadol/la do kolektívu;
-nadávať na všetko a všetkých (myslím tým ľudí s iným štýlom ako sme my sami a inými názormi, politici, kňazi, rodičia atď...)
1. Alkohol
2. Drogy
3. Drzost (suhlasim ze cim mladsie tym drzejsie )
2. Dehonestovanie tejto skupiny ľudí často už len z princípu
3. Dištancovanie sa od mládeže, na ktorú sám príslušník mládeže kydá