Aka je dnesna spolocnost a co vam najviac vadi na ludoch? Ked su prilis drzi, otvoreni, liberalni, konzarvativny, chyba im kriticke myslenie, vsetko kritizuju, namysleni, bez nazoru, presadzujuci len svoj nazor, ustrachani, lenivi, workoholici?
najviac zo všetkého mi vadí egoizmus, keď sa niekto cíti stredobodom pozornosti a dáva do popredia len svoje názory a hodnoty a pri tom nerešpektuje iných
a materialisticky zakladajúcich si ľudí, ktorých je mam pocit čoraz viac..bohužiaľ
Ale aby si nepovedal. Ľudia bez názoru, ľahko ovplyvniteľní a netolerantní s klapkami na očiach. je tu toho viac č by som mohol napísať. veľmi mi vadí ako ľudia všeobecne zabúdajú na starších a je preferovaný životný štýl krásy a zdravia. Ak niekto nemá dokonalý život, nie je zdravý, bohatý a pekný, či úspešný tak je odpad. Starších ľudí táto spoločnosť odsunula niekam, kde sa mi to aj protiví napísať. pritom je v staršej generácií veľmi veľa a mohli by sme sa od týchto ľudí mnohému naučiť. Hlavne pokore, obetavosti, tolerancii, láskavosti.
Ľudia sú často zákerní a idú cez mŕvoly len aby sa mali dobre. Neviem, určité morálne hodnoty mi tu chýbajú...no a je toho viac...ale to sa mi už písať nechce
Z tých takých najčastejšie pozorovaných čŕt je to neúprimnosť a pretvárka, potom smiešny materializmus typu ja mám iphone X a ty máš len iphone 6, alebo ja mám tenisky Vans a ty máš len Fila...atď. A to, že ľudia nie sú slobodní, aj keď si to myslia. Sú totálne posadnutí trendami, niektorí síce majú "svoj štýl" života, ale to je na tom to najkomickejšie, že my žiadny štýl nepotrebujeme, nemusíme byť výstrední, lebo každý sme iný sami o sebe, to, že nosím čižmy v lete alebo som ultra vegan je zasa len podriadenie sa trendom doby byť iný a cool. To nie je sloboda, to je potreba ukázať, že niečo vyznávam., čo je v kurze. Podobne je na tom aj kult tela a krásy.
asi všetky povahy, s ktorými som sa bola schopná stretnúť za posledných niekoľko rokov:
- človek, čo si myslí, že vzťah je založený vyslovene na plnení jeho potrieb a on si ťa môže vysnívať úplne presne podľa seba a keď budeš odchýlkami nekorešpondovať jeho predstave, má právo byť urazený
- človek, čo sa vidí ako special snowflake, bytosť nad všetkých ostatných, ktorá má mať iný meter ako ostatní, tj. on môže veci, ktoré sú u iných neakceptovateľné, on dáva pravidlá, jemu nikto nemôže povedať, že robí chybu + manipuluje ľudí a ničí im vzťahy (hlavne priateľské a partnerské, ale aj rodinné)
- človek, čo sa tvári ako tebe blízky, ale v realite je falošný a ohovára ťa druhej osobe, ku ktorej je ale tiež falošný a ju zase ohovára tebe a takto funguje so všetkými ľuďmi, aby ho ľudia mali radi
- človek, čo vidí len seba a keď sa má dobre , je mu celý svet a každý navôkol ukradnutý a skôr sa na tých ľudí pozerá s nadhľadom, no keď sa má zle, tak zrazu všetkých potrebuje a aby toho nebolo málo, veľmi neprimeranými a primitívnymi spôsobmi na seba upriamuje pozornosť aby bol celý čas čo najviac stredobodom pozornosti a je to strašne otravné
... a dalo by sa menovať aj ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Už som išiel písať, ale nemá to zmysel
a materialisticky zakladajúcich si ľudí, ktorých je mam pocit čoraz viac..bohužiaľ
Ľudia sú často zákerní a idú cez mŕvoly len aby sa mali dobre. Neviem, určité morálne hodnoty mi tu chýbajú...no a je toho viac...ale to sa mi už písať nechce
- človek, čo si myslí, že vzťah je založený vyslovene na plnení jeho potrieb a on si ťa môže vysnívať úplne presne podľa seba a keď budeš odchýlkami nekorešpondovať jeho predstave, má právo byť urazený
- človek, čo sa vidí ako special snowflake, bytosť nad všetkých ostatných, ktorá má mať iný meter ako ostatní, tj. on môže veci, ktoré sú u iných neakceptovateľné, on dáva pravidlá, jemu nikto nemôže povedať, že robí chybu + manipuluje ľudí a ničí im vzťahy (hlavne priateľské a partnerské, ale aj rodinné)
- človek, čo sa tvári ako tebe blízky, ale v realite je falošný a ohovára ťa druhej osobe, ku ktorej je ale tiež falošný a ju zase ohovára tebe a takto funguje so všetkými ľuďmi, aby ho ľudia mali radi
- človek, čo vidí len seba a keď sa má dobre , je mu celý svet a každý navôkol ukradnutý a skôr sa na tých ľudí pozerá s nadhľadom, no keď sa má zle, tak zrazu všetkých potrebuje a aby toho nebolo málo, veľmi neprimeranými a primitívnymi spôsobmi na seba upriamuje pozornosť aby bol celý čas čo najviac stredobodom pozornosti a je to strašne otravné
... a dalo by sa menovať aj ďalej