su mi fakt nesympaticke nema to napriklad na Pocahontas, a Tom a Jerryho maju taku peknu grafiku, dnes je pomaly uz vsetko pocitacove (inak ja rada rozpravky )
NO niektore su fakt blbe - napr. tie ktore idu na cartoon network alebo minimax, jetix - ale niektore sami pacia - napriklad rattatoule - je velmi pekny a graficky spracovany film.
Mňa nasrali hlavne vianočné rozprávky, sedel som na vianoce v robote na prdeli, nebola žiadna robota, tak som chcel rpzpravky kukať. tri oriešky, Pyšnú prunceznú a tak. a všade púšťali len americké kokotiny...to ma nasralo....
presne tak, ked si porovname trebars levieho krala a rodinku uzasnych je to pekelny rozdiel. je to az prekvapujuce, aku komercnu sracku robia z rozpravok
no ja kukam rozpravky dost casto...a nikdy som nechcela presrat herkulesa spanim...teraz k veci... ani v telke nedavaju dajaky supis program ...kam ta dnesna mladez speje/ kam spejeme mi / ..
matko a kubko, a je to, bob a bobek alebo neviem ako sa to vola ale o tom janosikovi a tom hrzdavom krali neviem ako sa to vola ale takymto rozpravkam sa nevyrovna nic! ani najlepsia grafika iaba by to posrali
noo mne to tiez slabo lezie na nervy.. akoze a hlavne charaktery niekt. rozpravkovych postav.. ked je raz hlavna hrdinka SLIEPKA.. tak sa potom ani netreba cudovat.. ze sa tymto smerom mladez vyvyja..
aa co ma stve je aj to.. ze uz nie su take programy ako kedysi.. napr Kukoo
Ja zboznujem rozpravky..strasne s mi lubili tie shrekove prve vianoce..ta macka teda kocur ked hovoril ten vianocny pribeh a ako sa zacal hrat s tou gulickou na capice no uzas..skoro som umrela.D..Ale samozrejme klasicke slovenske,ceske nesmu chybat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
No fuj kto toto ma pozerat?
aa co ma stve je aj to.. ze uz nie su take programy ako kedysi.. napr Kukoo