co ja viem? asi je to dobou... aj ked ja sam sa nerad vyhovaram na dobu, pretoze ludia sa podla mna velmi nemenia... skor pohlad na nich sa meni... ale toto je fakt pravda, ze sme zženštelí, či zženštilí, či jak sa to píše.... možno je to tým, že už dnešné decká nelezú tolko po stromoch.. proste nastupili hry, ktore "necvičia" mužnosť a podobne.. netreba rúbať drevo na kúrenie.. ťažké práce nemusia robiť a podobne...
ale zas na druhej strane, dnešné decká sú podľa mňa agresívnejšie.. to je len moj nazor
@patrixo to som sa blbo vyjadril s tym lezenim po stromoch.. to som chcel uviezt priklad, ze nastupili ine hry, nie take, kde by sa chlapci utužovali... ked vylezie chlapec na strom, tak to z neho chlapa nespravi, to je jasne
to je celkovo dobou, nechodí sa na vojnu, menej sa sportuje, menej sa chodi von, menej domacich povinnosti. Je to aj systemom - kapitalizmus.. v tom je vela faktorov... ale podla mna je to proste taky vyvoj, ludia maju ine hodnoty...
@patrixo inými slovami hry, ktoré cvičia akurát toleranciu voči násiliu, no nedajú človeku žiadne použiteľné dovednosti na nič, snáď okrem hokeja a pretekov. No podľa tvojej teórie by to s chlapcami z dediny nebolo také zlé
podla mna je to tym ze v minulosti boli muzi taky ze sa starali o rodinu, zarabali aj pre svoju zenu a deti, vedeli vsetko opravit, robili chlapske veci, zaujimali ich auta a sport a teraz je to tak ze zeny niekedy maju vacsi plat ako muzi, vedia si uz vsetko opravit sami a uz nerobia tie typicke zenske veci ako varenie a tak a potom sa ten muz asi uz neciti muzne a az tak dolezity a moze sa spravat zzenstilo ale mne sa to moc nepaci chlap ma byt chlap
Toto je len hlúpa otázka emancipácie, ktorá bola na správnom mieste možno tak v polovici minulého storočia, dnes sa všetky pohlavia, orientácie a názory snažia zrovnoprávniť.
@tuswo aha ty na mna nepriamo reagujes? no toto =D pokrocili sme.. ale k teme by si sa mohol vyjadrit.. kedze sa ta naplno tyka.. chcel by som poznat pohlad na tuto problematiku od zzenstileho chlapca
@interrupcio a ty si neser do huby permanentne =D ja som ti snad zacal nadavat do kokotov bez toho aby som ti co i len nieco adresoval? ty rypak..
btw dovod preco do toho chlapca zaparam je ten, ze si honi ego svojimi homo fotkami, nedokaze prijat jedinu malicku kritiku bez toho aby komenty nemazal, sere si do huby, a hlavne sa berie prilis vazne
ale je to zbytocne, charakter sa po dohovore nemeni, a mne moze byt ukradnuty.. ok uz na neho serem =D fakt je aj pod tvoju uroven..
@kolini ja som to cital a ciastocne mas pravdu, ale v jednom sa mylis. tyrajuci muzi su casto navonok slusni, navonok ich rodina vyzera usporiadane, dokonca to zacina navonok tak posobit, ze ona v manzelstve je len kotvou na krku a on je ten najlepsi a najoblubenejsi.... a toto sa stava aj v bohatych rodinach.. po 10 rokoch manzelstva.. zena nema sancu prist na to, ci ju muz bude o 10 rokov bit... ja osobne dufam, ze nikdy svoju zenu bit nebudem... ako nemam take sklony, ale clovek nikdy nevie...
@interrupcio bez toho aby som sa co i len snazil utocit na beuskin intelekt ci nesmiernu naivitu, som len nadstrcil moznost toho, ze si nedokaze vela bab (hovorim o tych pubertiackych vztahoch) vytvorit o svojom chlapcovi profil.. napr. niektore vyzaduju znacny intelekt, zabavnost, mierumilovnost.. a tym druhym staci lepsi vzhlad a majetnost, resp. ze je cool.. a tieto baby si za to ciastocnu mozu same, pretoze sa nezameriavaju na podstatne vlastnosti a znaky toho, ci moze byt samec agresivny, cholerik a ako sa sprava pri istych zalezitostiach alebo problemoch.. skratka niektore baby su natolko jeble, ze aj ked vidia tu povahu svojich milych, nesnazia sa s tym nieco spravit alebo sa potom cuduju, ze im bolo ublizene..
samozrejme to, co pises je bezny ukazovatel tejto problematiky, ja som len hovoril o tych druhych pripadoch, ktore asi nepripustas, lebo ti hlavu zrejme zoziera vsetka ta empatia, s ktorou si sa narodil..
nikde som sa agresorov nezastaval, osobne ich neznasam
@interrupcio to je jasne, ze so mnou suhlasis ty tukan, vacsinou su kokoti ti, ktorych ostatni nepochopia... v tomto pripade ja.. takze nabuduce sa krot, ja osobne nemyslim nikdy nic v zlom
Najskôr promiskuitné Slovenky, teraz zženštilí muži. @mojdedo kde to ty vlastne žiješ??? :o Zjavne inde ako ja, lebo ja som sa zatiaľ nestretla ani s jedným, ani s druhým "prípadom".
ste videli portréty z 16.17.18.storočia? muži mali parochne jak fras......a pančuchy pod capri gaťami! a také bohato zdobené handry, že ani Perez Hilton by ich nepredbehol.........
a romantizmus.........samí dlhovlasí zasnení bardi.........
to teraz je rozmaznanosť a tá sa pozoruje u oboch pohlaví.......
Ja mám skôr pocit, že ženy, nie všetky, ale dosť veľká časť, sa chce podobať mužom. Dievča/žena, kt. nepije alkohol (aspoň nie vo veľkom množstve), nefajčí, nenadáva, nespráva sa hrubo a arogantne je dnes už raritou...
Ale povedz mi, ako si došiel k záveru, že dnešní muži sú zženštilí? A ako sa tá zženstilosť podľa tvojho názoru u nich prejavuje? Hmm?
nevadii nevadii nebojte su aj normalni a mne ej to osobne jedno..vzdy lebsie nejaky vyfesakovany ako nejaky smradlavy spinavy...boze dnes mam nejaky divny den mala by som to ist von predychat :/ xD
@mojdedo A akí sú? Drzí? Nevychovaní? Arogantní? Hrubí? Výbušní? Tvrdohlaví? Egoistickí? Rozmaznaní? atď... Možno. Ale zženštilí? Až na pár výnimiek, nie.
Ale aj tak by som rada vedela, ako sa u nich podľa teba tá zženštilosť prejavuje. Plačú pri Titanicu? Lakujú si nechty? Keď vidia dieťa alebo malé šteniatko, začnú používať slová ako ňuňuňu, to je ale rozkošné a čo ja viem ešte? Ty mi povedz, veď ty sa s takými chlapmi stretávaš.
@mojdedo Óóó vidím, že máš "pekný" názor o nás ženách. Takže v mene ženského pohlavia ti ďakujem.
Vždy som si myslela, že rozmaznanosť závisí od rodičov/starých rodičov, od výchovy dieťaťa, nie od jeho pohlavia. Vďaka, že si ma nenechal žiť v omyle.
A to slovo "všetko" príliš (ako to povedať) zovšeobecňuje a podľa mňa nie je na mieste.
Atď, atď... Čo ešte napríklad? Lebo len na základe tých pár vlastností, ktoré si vymenoval a ktoré necharakterizujú mužov vo všeobecnosti, ale len niektorých chlapov, mi príde tvoje tvrdenie: "Dnešní muži sú zženštilí", ktoré hádže všetkých mužov do jedného vreca, dosť neopodstatnené.
@mojdedo Tak podľa tvojho zovšeobecňovania sú všetci chlapi zženštilí, ale aj ty si chlap, a z toho logicky vyplýva, že podľa seba si aj ty zženštilý. A v tom prípade naozaj nechápem, prečo zakladáš takéto diskusie a nespýtaš sa sám seba, prečo si taký zženštilý. Hmm?
@mojdedo To mal byť vtip? Hahaha, ozaj strašne vtipný. (dúfam, že je z tej vety cítiť poriadna dávka irónie, s akou som ju písala)
Btw. ak je tu niekto, kto ten joint potrebuje, tak si to ty. Choď si pekne krásne dať ďalší, pretože zjavne jeden (možno aj viac) si mal v sebe, už keď si zakladal a komentoval túto diskusiu.
Viete to je tak keď sa nahánate za tými bisexuálnymi diskotékovými buzerantmi s ulízanou gebulou a brejlami cez pol xichtu a neobzrete sa za normálne, pre vás nezaujímavo, vyzerajúcim chalanom, ktorý momentálne nie je oblečený v pyžame alebo neviem akej úžasne modernej pičovne dnešnej éry ale za to nemá v hlave nasrané, je v ňom kus gentlemana, vie dievča aj zabaviť aj potešiť, študuje na dosť dobrej škole po ktorej vyštovadní dokáže zdatne živiť svoju rodinu a nie len behá po ulici so svojou partiou gangstrov a pindá do každého človeka. Ale jedným zo zásadných už spomenutých problémov je to že sme neboli na vojne. Niektorí by aj chceli no smola. Potom 3/4 chlapcov/chalanov/chlapov radšej sedí doma za PC než by šlo von na bicykel alebo ešte ako malí sa hrali s nejakými hračkárskymi pištolkami na vojačikov. Nie oni radšej sedia doma drtia CS a potom v škole niekoho prebodnú perom. Ou jé ! Isto pustím svoje dieťa do školy. A vy ženské tiež dnes stojíte za veľké KULOVÉ !!! Kukáte ! DOSLOVA KUKÁTE na chalana jak na debila keď vás pozve na večeru či obed, prinesie vám jednu posratú ružu alebo proste kvety. NEVIETE VARIŤ ANI LEN ZAPNÚŤ PRÁČKU NIE EŠTE OPRAŤ NIEČO !!! Čo by mala byť samozrejmosť. A pokúšate sa nazvať ženami. No ha ! Tak trebalo by vojnu a nejaký schopnejší druh zábavy ako PC hry.
mne takí vyhovujú dokonca ani ja nemám "drsniaka " skôr normálneho citlivejšieho chlapca ..
neviem ,čím to môže byť spôsobené ,ale asi ako čítam komenty ,tak súhlasím ...je to tým ,že sa už na vojnu nechodí ,že je kapitalizmus ,ale určite isté sociálne faktory tomu dopomáhajú ,status v rodine ,výchova atd..je iný svet ako bol pred 100 rokmi ,kedy muži dreli a padali večer od únavy
Podla mňa ani nie sú tak úplne zženštilí ale viac sa o seba starajú za čo môže jedine doba, pretože sa strašne záleží na tom kto ako vyzrá. Takže skôr by som to nazvala držať krok s dobou pretože je to výhodnejšie a nie zženštilosť. Dúfam že ma niekto pochopil
Čo by som ja dal za babu, ktorá by vedela oceniť snahu? Dnešné ženské sú schopné akurát tak ako kamarátky a ani sa im nečudujem, že sa kurvia, keď iného schopné nie sú
@horsiq Lol za to, že donesieš babe ružu si teplý? Šak ale to je o tých babách.. To proste niektoré musia mať chalana preto, aby nejakého mali a potom sú baby, ktoré chcú chalana, ktorí ich bude ľúbiť..
A chalani sú tiež takí spomalení.. Jeden sa hanbí, druhí hento a potom sú idioti, ktorí lezú iba za štetkami.
@mm47 : Mne stačí trnava hej 86. to pochopila akože si myslím že nosenie kvetov ženským je priteplené a 70. to už ani na nich nereagujem. ďaľší čo zjedli svet
@horsiq vo vačšine vecí máš pravdu Ale ako prepáč, zrejme si narazil na nesprávnu babu/baby, pretože ak sa babe zdá veľmi divné, keď prejavíš nejaké známky gentlemanstva, tak je jebnutá baba. Pravda. Ale nerozumiem, ak osa opovažuješ tvrdiť, že taká je vačšina báb. To je hrozná kokotina, veď sa nad tým prosí mťa len zamysli, nech je aj baba akokoľvek hlúpa a pribrzdená alebo čo ja viem čo, berie to ako lichotenie a nemôžeš si baby generalizovať na základe pár zlých skúseností, to už pochop.
@horsiq klobuk dolu konecne nejaky inteligentny nazor ale musis uznat ze zenydievcatadiskofilne hlupane si takychto chlapcovchlapovulizanych mastnych idiotov s IQ mydloveho sampona urobili sami a su s nimi naozaj spokojne tak ich nechaj a ties sa pozeraj inym smerom na zenske.. lebo cim krajsia je tym vacsia brzda sa z nej vykluje
je mi smutno po chlapoch z (normalnou) briadkou a nie po tych co si holia nohy
@horsiq o čom to svedčí? buď o tom, že žiješ vo veľmi divnom kraji, alebo, že sa stýkaš s divnými ženskými, alebo, že si na to išiel trochu blbým sposobom, alebo, že tá vzorka tých báb bola prosto malá na seriozne porovnanie.
Btw, ja it nestačím ako jedna schopná (tvoja) ženská? potrebujes aj ine? alebo zeby si nebol so mnou spokojny?
Neviem či to tu u niekto spomenul ale podľa mňa je to problém len väčších miest . Na dedinách a v menších mestách máme chalanov ,ktorí sa vedia chovať(!) a cez víkendy pracujú s otcom okolo domu alebo u babky . Samozrejme máme aj indivíduá, ktoré silou mocou chcú kopírovať americký trend
@strasalak nie nemusia ale to ze nosia ruzove kktiny to uz je buzerantské,urázam si toho koho ja chcem to si pis ale cez net sa nehadam je to pre zbabelcov
a kde som povedal že nosia ružové kktiny?urážaj si koho chceš,ale nie niekoho koho nepoznáš,hovoríš že sa cez net nehádaš ale pri tom si ma začal urážať,čiže sa asi chceš hádať.
Lebo smrdieť je hanba a nie je hanba aby niekomu záležalo na tom, ako vyzerá. To len mrdky si dvíhajú ego tým, že stačí vyzerať tak, ako ma spravila príroda. Keď chcem raz peknú a inteligentnú babu, tak aj ja sa predsa budem o seba aspoň trochu starať, čo jej budem robiť hanbu jak taký smradľavý neandrtálec. .______.
@horsiq v podstate mas pravdu tie kompy ničia svet keď sme boli malí byvali sme vonku od rana do tmy a este aj potom sme hrali schovku a ine kraviny, lenže to teraz decká nejako nepoznajú. Rodičia im kúpia bicykel ale keď sa pokazí šupnú ho do garáže a ani len sa ho nepokúšaú spojazdniť. Ak si náhodou kúpia motorku a náhodou sa im pokazí tak chodia s hlavou v smútku po meste a hladajú niekoho kto by im to spravil miesto toho aby zapojili rozum zobrali vercajch a spravili si to sami doma jak my ked sme boli maly.... a za všetko môžu PC hry.
Preco,preco Je to dobou.21st. konkretne,Z kazdej strany sa na nas valia kremiky ,voňavky,pleťové vody,géliky.A keď sa takto chlap nahodí,zrazu nepasuje do muźkeho sveta.Zrazu sa okolo neho tocia zeny,lebo zenam sa vonavy chlap páci, a kedze sa stretava so zenami podvedome reaguje na afektovane otocenie ruk smerom ku gravitacnej sile alebo len uvrieskany prizvuk a tak.Telo si to zapamata a mame na svete novodobeho chlapa
Be 21st by aj zeny vyzerali ako chlap a stale by sme zili v kemnovom zvaze niekde na konci praveku.Takze sa netreba cudovat.Tak ako sa malujes ty ,aj chlap sa chce kraslit.
Za všetko môže Lady GaGa, J-Rock, EMO, HardCore a Disco... Sak aj ten Scooter vypada ako Homokláda.... Este dobre, ze som odchovanec Punk 77 a TrashMetalu, i ked neohrdnem aj Melodic Death...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
ale zas na druhej strane, dnešné decká sú podľa mňa agresívnejšie.. to je len moj nazor
ja si myslim, ze to je tym, ze v spolocnosti to je normalne, a uz nie su neake "naroky" na muza... ako to rubanie dreva, a podobne...
@tuswo veď všímam už odvčera, že je to taký, nervózny zapáravý typ
prečo je tu toľko jeblých diskusií a ankiet v poslednej dobe( ?) ( reč. otáz.)
A lebo sú neviem, je mi to ukradnuté.
btw dovod preco do toho chlapca zaparam je ten, ze si honi ego svojimi homo fotkami, nedokaze prijat jedinu malicku kritiku bez toho aby komenty nemazal, sere si do huby, a hlavne sa berie prilis vazne
ale je to zbytocne, charakter sa po dohovore nemeni, a mne moze byt ukradnuty.. ok uz na neho serem =D fakt je aj pod tvoju uroven..
samozrejme to, co pises je bezny ukazovatel tejto problematiky, ja som len hovoril o tych druhych pripadoch, ktore asi nepripustas, lebo ti hlavu zrejme zoziera vsetka ta empatia, s ktorou si sa narodil..
nikde som sa agresorov nezastaval, osobne ich neznasam
ste videli portréty z 16.17.18.storočia? muži mali parochne jak fras......a pančuchy pod capri gaťami! a také bohato zdobené handry, že ani Perez Hilton by ich nepredbehol.........
a romantizmus.........samí dlhovlasí zasnení bardi.........
to teraz je rozmaznanosť a tá sa pozoruje u oboch pohlaví.......
Ja mám skôr pocit, že ženy, nie všetky, ale dosť veľká časť, sa chce podobať mužom. Dievča/žena, kt. nepije alkohol (aspoň nie vo veľkom množstve), nefajčí, nenadáva, nespráva sa hrubo a arogantne je dnes už raritou...
Ale povedz mi, ako si došiel k záveru, že dnešní muži sú zženštilí? A ako sa tá zženstilosť podľa tvojho názoru u nich prejavuje? Hmm?
Ale aj tak by som rada vedela, ako sa u nich podľa teba tá zženštilosť prejavuje. Plačú pri Titanicu? Lakujú si nechty? Keď vidia dieťa alebo malé šteniatko, začnú používať slová ako ňuňuňu, to je ale rozkošné a čo ja viem ešte? Ty mi povedz, veď ty sa s takými chlapmi stretávaš.
Vždy som si myslela, že rozmaznanosť závisí od rodičov/starých rodičov, od výchovy dieťaťa, nie od jeho pohlavia. Vďaka, že si ma nenechal žiť v omyle.
A to slovo "všetko" príliš (ako to povedať) zovšeobecňuje a podľa mňa nie je na mieste.
Atď, atď... Čo ešte napríklad? Lebo len na základe tých pár vlastností, ktoré si vymenoval a ktoré necharakterizujú mužov vo všeobecnosti, ale len niektorých chlapov, mi príde tvoje tvrdenie: "Dnešní muži sú zženštilí", ktoré hádže všetkých mužov do jedného vreca, dosť neopodstatnené.
@anabbel kúpim ti jointa?
Btw. ak je tu niekto, kto ten joint potrebuje, tak si to ty. Choď si pekne krásne dať ďalší, pretože zjavne jeden (možno aj viac) si mal v sebe, už keď si zakladal a komentoval túto diskusiu.
do 20 ci 25 to bude tak vzdy...
Moja úcta..
Tak pekne by som to ani ja nepovedala
Ale prezraď, zaraďuješ sa ty sám medzi tých nepózerských gentlemanov čo žene prinesú ružu?
Tak to je naozaj podivné
neviem ,čím to môže byť spôsobené ,ale asi ako čítam komenty ,tak súhlasím ...je to tým ,že sa už na vojnu nechodí ,že je kapitalizmus ,ale určite isté sociálne faktory tomu dopomáhajú ,status v rodine ,výchova atd..je iný svet ako bol pred 100 rokmi ,kedy muži dreli a padali večer od únavy
A chalani sú tiež takí spomalení.. Jeden sa hanbí, druhí hento a potom sú idioti, ktorí lezú iba za štetkami.
@86 si zjavne precitala len 3slova z toho a @70 to je uplna pica ta nestoji za rec
@mm47 : Mne stačí trnava hej 86. to pochopila akože si myslím že nosenie kvetov ženským je priteplené a 70. to už ani na nich nereagujem. ďaľší čo zjedli svet
je mi smutno po chlapoch z (normalnou) briadkou a nie po tych co si holia nohy
Btw, ja it nestačím ako jedna schopná (tvoja) ženská? potrebujes aj ine? alebo zeby si nebol so mnou spokojny?
zenam nikdy nevyhovies
Ale moji priateľia sú úplne normálny. Teda chlapi ako sa patrí, zastanú sa vás, občas sa pobijú, obliekajú sa tiež normálne mužsky.
gratulujem,vyhral si prvé miesto v sraní do huby
Be 21st by aj zeny vyzerali ako chlap a stale by sme zili v kemnovom zvaze niekde na konci praveku.Takze sa netreba cudovat.Tak ako sa malujes ty ,aj chlap sa chce kraslit.