Hovorí sa tomu dvojsečná zbraň - používatelia si tie preklady robia sami, hlasujú si za ne a majú ich podľa svojich predstáv, ale zároveň sa tam môže kedykoľvek vyskytnúť nejaké indivíduum, ktorému sa toto zdá byť vrcholom zábavy... (a potom sa vyskytnú indivíduá ďalšie a odhlasujú mu to...)
ja som o tom cital minule v novinach ze progrma ktory preklada texty do ostatnych jazykov /slovenciny/ tak dajakou chybou vyberal slova, slovne spojenia zo slovnika s vulgarnymi vyrazmi
@tenario tak asize to lahko prechadza.. co ma nejaky american pozriet na slovensky preklad,zobrat slovnik a prekladat si vsetko? a takto spravit s kazdym jazykom..?
@rischo program? to sami ludia pisu prekladatelia su tam na pomoc tym,co nerozumeju inemu jazyku,a niektori to radi zneuzivaju..
najlepsie je,ked clovek vie po anglicky,tak prepnut dole na "English" a nemat ziadne problemy s prekladom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Naľavo úplne, v dolnej lište je taký glóbus, na to kliknete a dá sa tam hlasovať...
Teda aspoň ja si myslím, že to tak funguje a ak sa dohodne pár ľudí, povedia všetkým priateľom aby hlasovali myslím, že to nie je nejaký problém...
file:///C:/Documents%20and%20Settings/g/Plocha/Bez%20n%E1zvu.bmp
@rischo program? to sami ludia pisu prekladatelia su tam na pomoc tym,co nerozumeju inemu jazyku,a niektori to radi zneuzivaju..
najlepsie je,ked clovek vie po anglicky,tak prepnut dole na "English" a nemat ziadne problemy s prekladom