že som nedostala pokutu za to že som mala psíka pri jazere....ale celý čas rozmýšľam či by mi ju dali keby som na sebe nemala tangá a rozopnutý vrchný diel plaviek
ze som nemala skolu a bola som so svojou polovickou a nasralo ma to ze den ma prilis malo hodin a ze vsetko som zhulila uz vcera a nasralo ma este scitanie ludu ale to uz nebudem orzpisovat je to na dlho
potešilo: že mám nový album od GaGy ktorý je neskutočne úžasný a počúvam ho dookola
nahnevalo: že von je veľmi teplo a ja som chorý a musím sedieť doma a ešte to že z praxe mám pravdepodobne komisionáĺky lebo mám vymeškaných viac než polovicu hodín :´(
Potešilo ma to, že dnes sme neboli v škole ale mimo nej, čo premňa znamená, že zemepis odpadol, čo znamená, že odovzdávanie projektu sa odložilo o týždeň (Ja ho ešte nemám ani v polovici...)
A nanevalo ma to...nie NASRALO ma to, že jediný chalan, ktorý sa mi ako tak pozdával je GAY!!! :´( Toto je na tri bodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Dobre som napísala test z franiny, na ktorý som sa skoro vôbec neučila.
Zavolal mi jeden chalan, čiže som si niečo dokázala, že to dokážem
Konečne som si dneska vyjasnila zopár skutočností..
Bola som vybaviť brigády, a tí chlapi tam ..óó aj budúce tam zavítam. Potešilo ma to, akí boli zlatí
Nasralo ma:
Nevidela som jedného chalana dneska cez veľkú prestávku :´( ..ach..
Som ZASA dlho na nete.
Úplne na riť som šla do školy, mohla som ísť zarábať..
Nemohla som ísť do polusu za jedným človekom, ktorý mi mal niečo dať..kurva!!
nepotesilo: znamka z maturity z GEO
nahnevalo: mama mi povedala, že som škaredý
a výnimočne ma nič extrémne nenahnevalo
nahnevalo: že von je veľmi teplo a ja som chorý a musím sedieť doma a ešte to že z praxe mám pravdepodobne komisionáĺky lebo mám vymeškaných viac než polovicu hodín :´(
aa naštvalo,celá prax ale to pre to budem nervozna cele 2 týždne takže už to beriem ako súčasť dňa..
A nanevalo ma to...nie NASRALO ma to, že jediný chalan, ktorý sa mi ako tak pozdával je GAY!!! :´( Toto je na tri bodky