Aj, z hviezd lebo tie su kazdu noc inac rozhadzane kokotiny ze az predpovedat buducnost z obrovskych horiacich telies vzdialenych kurva daleko to je dobree
Škoda, že tí jasnovidci majú brutálnu potrebu sa takto zviditeľňovať ...
Jaj, ja by som ich rád po nesplnení ich predpovedí všetky pobehal a vypytoval sa ich, či sa v oblasti, ktorej pohyb jej to zdelil nejak neočakávane vyskytla nejaká kométa, že ten jej bullshit nevyšiel
podľa mňa do 100 dní fica klepne pepka, keď ho odsúdia na 10 rokov za spreneveru štátnych peňazí, v dôsledku čoho smer stratí smer a zavládne v ňom chaos, a keďže má 30% alebo koľkoto, tak sa v dôsledku toho nejako rozpadne celá vláda, a následne budú predčasné voľby, ktoré dopadnú ešte lepšie ako tieto... holt, keď je niečo biele, tak je biele!
@tragicdirl vidiš, si mi napovedala Islandu predpoveda tiež veľkú katastrófu, ktorá zasiahne 50% zelegule a aké boli dôsledky iste vieš!
si ešte mlaďunka, aby si niečo take chápala v širšom kontexte.
@mezomus a čo si vyčítal podľa obedňajšej a večernej erekcie? široku verejnosť birdzu , hlavne nežné pohlavie a hluzara by to možno strašne zaujímalo
@tunidlo vyšla jej aj predpoveď na Islande a následné katastrofické dôsledky na ekonomiku časti sveta
@hluzar chobotnicu tajní agenti Holandska dnes o 14:38:22 hod, chytia a unesú. Následne na hraniciach s Luxemburskom si ju upečú pri ohníku a zapijú ohnivou vodou! a budete mať po beštii, ale súkromne ti prezradím, že za všetkým sú stávkové spoločnosti ale pst!!!
@oinomaos nechaj sa aj ty prekvapiť, budeme dvaja!
@milos111 Takých predpovedí bude až-až .. a možno sa niekto čistou náhodou trafí, keď ich bude miliarda, bude aj reálna šanca, že niekto bude mať omylom pravdu..
@milos111 mne je uplne jedno ci je chobotnica bozi zazrak , marketing stavkovych kancelarii , podvod Fifi alebo ubycajne zviera, ktore sa cistou nahodou vzdy trafilo. Podstatne je len to, ze mi zarobila balik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@hangtime11 si úplne inde, jasnovidecké schopnosti predpovedať sú dané od Boha anie takého blba ako ty!
@cocca-colla možem ti dať akurátne niečo dobre vypiť ako borovičku a pivečko , ale aj tu môžeš vidieť biele myšky!
@hangtime11 ja chapem veľmi dobre aj čo je ironia osudu!
aj Hitler mal hvezdára a ten mu predpovedal pád tisícročnej ríše, skončil v Mathausene, kde pri núteých prácach zomrel od hladu.
Jaj, ja by som ich rád po nesplnení ich predpovedí všetky pobehal a vypytoval sa ich, či sa v oblasti, ktorej pohyb jej to zdelil nejak neočakávane vyskytla nejaká kométa, že ten jej bullshit nevyšiel
» www.csfd.cz/film/227327-kaw...
@n0win0u dík
Ja som sa došťal
si ešte mlaďunka, aby si niečo take chápala v širšom kontexte.
@mezomus a čo si vyčítal podľa obedňajšej a večernej erekcie? široku verejnosť birdzu , hlavne nežné pohlavie a hluzara by to možno strašne zaujímalo
@tunidlo vyšla jej aj predpoveď na Islande a následné katastrofické dôsledky na ekonomiku časti sveta
@hluzar chobotnicu tajní agenti Holandska dnes o 14:38:22 hod, chytia a unesú. Následne na hraniciach s Luxemburskom si ju upečú pri ohníku a zapijú ohnivou vodou! a budete mať po beštii, ale súkromne ti prezradím, že za všetkým sú stávkové spoločnosti ale pst!!!
@oinomaos nechaj sa aj ty prekvapiť, budeme dvaja!
A čo ty vieš, kde sú hranice môjho chápania? ..
YOU BE TROLLIN MON"!
O jej predpovedi ohľadom Islandu som nepočul a čudoval by som sa, ak by to bola pravda