keď som bola mladšia, strašne som túžila byť Doctorovou companion, aj keď neviem ako by to dopadlo teda a síce je to klišovité, ale páčilo by sa mi aj v Gossip Girl, tie ich garderóby by som brala hneď
nič
vo všetkom, čo mi napadlo, majú bočné postavy nie vždy dlhú životnosť a nechcem, aby kvôli mne odišli hlavné
(i keď! Teylu nemám rada, tú by som v SGA nahradiť mohla, i keď netuším, čo by som tam robila, ale tak tvárme sa, že by súrne potrebovali lingvistu a moja SGA verzia by bol kus lepší lingvista, ako ja
alebo by som v Sanctuary mohla nahradiť hlavného chlapíka, beztak tam nič nerobí, a keď robí, tak mu to nie vždy vyjde, to by som zvládala
Z Anime seriálov asi Kuroko no Basket..
Z normálnych seriálov asi "The Vampire Diaries" a chcel by som aby ma premenila nejaká sexy upírka..
Z filmov asi Avatar a chcel by som mať svojho avatara vlastneho....
seriály: Suits, How i met your mother, Friends, Grimm, NCIS
filmy: Krstný otec, Men in Black, Vlk z wall street, Klik a mnooooooooooooho ďalších filmov určite aj nejaký vojnový ešte
dva a pol chlapa, byť charlieho štetka ďalej The Hunger Games - aby ma tak pekne sejmuli v aréne, a ešte HP- asi by som sa hodil na nevila ono je toho dosť... GoT ale tam by som sa ani nedostal a už by som bol mrtvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
chcem si zatancovať s cosimou, tancujeme podobne
ale chcela som napísať qaf, ale niesom muž, ako žena by som tam nexcela hrať .D
to je fuk...aj tak harry potter...to by bol život
a ešte adventure time :3
» shelf-life.ew.com/2014/06/26/geor...
“a lot of stuff is happening at The Wall.”
myslíš že padne?
Ale asi TS píš, nech nespamujeme
vo všetkom, čo mi napadlo, majú bočné postavy nie vždy dlhú životnosť a nechcem, aby kvôli mne odišli hlavné
(i keď! Teylu nemám rada, tú by som v SGA nahradiť mohla, i keď netuším, čo by som tam robila, ale tak tvárme sa, že by súrne potrebovali lingvistu a moja SGA verzia by bol kus lepší lingvista, ako ja
alebo by som v Sanctuary mohla nahradiť hlavného chlapíka, beztak tam nič nerobí, a keď robí, tak mu to nie vždy vyjde, to by som zvládala
Z normálnych seriálov asi "The Vampire Diaries" a chcel by som aby ma premenila nejaká sexy upírka..
Z filmov asi Avatar a chcel by som mať svojho avatara vlastneho....
filmy: Krstný otec, Men in Black, Vlk z wall street, Klik a mnooooooooooooho ďalších filmov určite aj nejaký vojnový ešte
Divergencia
a advenčá tájm!
i istomrozsahu je to ale to isté
uhle uhle uhle kukania sa!
Game Of Thrones...pokusal by som sa zabit Joffreyho
Harry Potter...asi by som sa snazil nahradiť Rona
Intouchables
a tak