v celej europskej unii ti staci obcianka, ale vezmi si ze obcianku stratis ,alebo ta okradnu, nie je lepsie mat hned poruke pas aby si sa mal ako vratit domov?
a co sa tyka poistenia, ta europska karticka kryje minimum, kebyze sa ti stane nieco vaznejsie tak velmi nepochodis, cize poistit sa do zahranicia by asi nebolo naskodu
tak napr. ja som letel cez Ryanair a mal som vtedy ešte ten starý OP (nie ten európsky) a ten sa nedá použiť ako doklad ku letenke, takže som bral aj tak pas... a keďže som tam pracoval, tak som musel aj všetko na úradoch vybavovať iba s pasom...
keď tam ideš ako turista a nepotrebuješ pas k letenke, tak ho asi nepotrebuješ vôbec, ale pribaliť si pre istotu pas do kufra ťa asi nezabije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@normane - ďakujem, skoro by som zabudol
a co sa tyka poistenia, ta europska karticka kryje minimum, kebyze sa ti stane nieco vaznejsie tak velmi nepochodis, cize poistit sa do zahranicia by asi nebolo naskodu
keď tam ideš ako turista a nepotrebuješ pas k letenke, tak ho asi nepotrebuješ vôbec, ale pribaliť si pre istotu pas do kufra ťa asi nezabije