Okolo druhej - tretej väčšinou odchádzam od počítača. Vstávam cez týždeň o šiestej, čiže tie tri hodiny spánku sú asi málo. Preto tak raz za týždeň, alebo za dva, chytím strašný flash a spím tak 20 hodín. Ale zase je to potom okej!
@trdelniiiq tak ale vies, cim neskor ides spat tym mensi ucinok ten spanok ma takze darmo ty budes spat do dvanastej, aj tak budes unaveny ale to je jedno, btw coze tak neskoro mozes vstavat? skola nic? ci choroba?
v podstate chodim spavat do polnoci , ale kedze som sa cele prazdniny absolutne nic nenaucil a zajtra teda dnes je brutal den tak som si dal o 8smej tri red-bully nech vydrzim par hodin sa ucit teraz je pol tretej a ja mam chut si ist zabehat do riti asi idem bez spanku ... v skole flash chytim
Ked som chodil na strednu tak som bol na nete do stvrtej rana a o siedmej som uz vstaval.. Sice som bol po prichode zo skoly na odpadnutie, ale aspon som toho vela stihol.. Teraz tu uz nebyvam az tak dlho, kazdopadne aj keby hej tak je to jedno, lebo do skoly chodim akokedy...
@baggy niekedy som na chvilu zaspal za compom, ale hej v podstate som spaval v noci len 3 hodiny.. neviem ako je mozne, ze som sa nezosypal, ale fungoval som takto velmi dlho...
rofll cez prazdniny som byvala do1-2 rana pri hra ale zacala som hrat tak o 10 a to zacalo po novom roku bo som sla spat o 4 xD teraz hram tak do 10-11
@5 presne ako @trdelniiiq väčšinou do 4.tej - 5.tej ale vstávam až okolo 13.stej hodiny popoludní, čiže je to v normále. Ale keď začne škola, zasa mi bude trvať, aby som sa znormalizovala na nejakú lepšiu časovú hodnotu ako teraz.
Btw dnes som ešte o 5.27 bola stále hore a nedalo sa mi zaspať
kedysi na intráku bežne aj do 4tej rána. väčšinou cez skúškové. a vstával som tak okolo obeda alebo aj neskôr. kým som sa rozhýbal bolo aj 4 hodiny poobede a kedy som sa mal učiť?
Ked hram wowko tak sa v case ani neorientujem a ked sa nejde do skolz som aj do tretej ak ma nevyzenu a ked sa ide do skoly tak v priemere do jedenastej
u mna nieje ani tak problem pc ale skor surodenci co stale pobehuju po izbe lebo sestru netrapi ze su 3 alebo 4 hodiny a ja chcem spat ale tak ked uz som aj tak hore tak preco nelezat pri notebooku
hry nehravam skoro nikdy na to cas nemam a internet ma taha dost ale obcas predsalen robim aj to co mam (programujem/ucim sa)
Ak je skola snazim sa obmedzit a najneskorejsia doba vecierky su 2 hodiny rano. Ak je vikend tak je mi jedno do kolkej tu som, zalezi na tom ci si s dakym zaujimavim pisem tak som tu dlho priemerna dlzka spanku je 6 hodin
do tych 22-23 bud som na nete alebo sa hrajem LoL. Ked som pred par rokmi hraval WoW na offi tak moj spanok nepresahoval 4-5hod a tak som hraval dost dlho , a vytvorili sa mi vtedy kruhy pod ocami, ktore mi nezmizli uplne doteraz
wow? zle dopadnes...ale k veci, vzdy si poviem ze pojdem o 21 aby som nevstavala unavena do edukacneho zariadenia, odidem o 22:15 a zaspim okolo poloci
@tomco721 to meno je podla nejakej udalosti ktoru si uz nepamatam...lebo vsetci co hraju wow ztlstli spravili sa im jebaky a venuju tomu cely svoj volny cas....a odpoved na poslednu otazku znie:snazim sa tam zaspat
a neboj, ja ani moja komunita hracov nieje americka ze 10hambacov na stole, cola a ides od vecera do vecera...
da sa hrat wowko a mat plnohodnotny zivot, ked som mal naposledy zaplateny ofik tak som si hraval 2-5hodin denne po skole, vsak dovecera casu dost aj tak sa nikam neda ist
a cez vikendy od nejakej 22:00 do 1-2 a zbytok vsetko venovane "žitiu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
priemerný spánok 7hodín niekedy menej inokedy dospím 10-12hodin víkendy
inak zajtra tiez nulta a ja tu stale sedim a je pol jednej sa bude krasne vstavat
@3 super povedane
@trdelniiiq tak ale vies, cim neskor ides spat tym mensi ucinok ten spanok ma takze darmo ty budes spat do dvanastej, aj tak budes unaveny ale to je jedno, btw coze tak neskoro mozes vstavat? skola nic? ci choroba?
ale nie dokedy nezaspím. DDD
Btw dnes som ešte o 5.27 bola stále hore a nedalo sa mi zaspať
hry nehravam skoro nikdy na to cas nemam a internet ma taha dost ale obcas predsalen robim aj to co mam (programujem/ucim sa)
@39 tak s tymi kruhmi mam kus problem aj ja ale tak zas take hrozne to nemam ta co uz wowko vytazuje no ked musis tak musis, raid nepusti
prečo by som mal zle dopadnúť?
wow- World of Warcraft
a inak ísť spať o 22:15 a zaspať o hodinu 45 minút je prinajmenšom DIVNÉ
čo v tej posteli robíš?
a neboj, ja ani moja komunita hracov nieje americka ze 10hambacov na stole, cola a ides od vecera do vecera...
da sa hrat wowko a mat plnohodnotny zivot, ked som mal naposledy zaplateny ofik tak som si hraval 2-5hodin denne po skole, vsak dovecera casu dost aj tak sa nikam neda ist
a cez vikendy od nejakej 22:00 do 1-2 a zbytok vsetko venovane "žitiu"