Do kedy si necháme skákať po hlave našimi politikmi! Vy tomu hovoríte demokracia lebo ja si to nemyslím. Od vtedy čo vznikla Slovenská republika sa v tejto krajine okráda a robia sa tu podvody. Moja mama pracovala 35 rokov v 2 prácach a má dôchodok 346 eu
Upokoj sa .. každý musí začať od seba takéto burcovanie podnieti násilie .. a to nie je nástroj na to aby sa niečo zmenilo. Teda nie k lepšiemu. Dá sa to aj inak.
nič sa s tým nerobí, pretože ty ako aj väčšina ostatných ste schopní artikulovať iba takéto prázdne klišé nezmysly typu "okrádanie, slušní ľudia majú málo peňazí, cigáni nepracujú a majú viac než my, robme s tým niečo". treba byť konštruktívny, nikdy sa nič nepostaví na tom, že sa niečo nechce, treba povedať čo sa chce. a ty nevieš čo chceš, ako to nevedia ani ostatní hrdinovia čo len pičujú na internete.
Do kedy? Kým postupne začnú všetci mladý odchádzať zo Slovenska preč. Ostanú tu len starší ľudia ktorý už tu majú byt, dom neznam co ešte.... A až potom si niekto vo vláde povie "aha. bol som ale kokot" a začne sa to tu meniť lebo budú segiňatka smutný že nemajú peniažky.
Ja to riešim nasledovne.
Zmeniť možem len seba nikoho iného.
Ako to mením: Nerobím druhým to čo nechcem aby robili mne.
Nepodvádzam ich, nepriživujem sa na druhého nešťastí.
Nekradnem, nerobím operácie na hrane zákona.
Nemám pôžičku, ani uver.
@SSNChristian
Záleží to len od teba ako sa v určitých životných situáciach svojho života postavíš k určitým možnostiam ktoré ti život ponúkne
Može ti ponúknuť to že ti život do cesty privedie nejakých ľudí ktorý ti povedia.
"Pozri sa vďaka nám sa môžeš stať extrémne bohatým stačí len aby si pre nás urobil to, to a to" (nebankovky s 330% úrokom atď)
No a tu už bude záležať na tom či to čo ti ponúknu aby si pre nich urobil je morálne a spravodlivé.
Vtedy má nastať otázka: Chcel by som aby toto spravili mne?
@pappkin Ja si nemyslím že voľbami sa dá ešte niečo spraviť keď vymeníme terajších politikov prídu ďalší ktorí budú túto republiku okrádať... Slovensku pomôže už len diktátor
Nerieším, som natom dobre. Ako keď nato takto pozrem, áno zaslužili by si moji rodičia viac zato čo robia, ale aj takto, sme nato dobre. Inde su ľudia vo vacsej biede, tak som rád, že tu je pokoj a jediné čo ma hnevá je škola a povinnosti v nej, ak toho neni, som šťastný ako blcha.
@ssnchristian vyhoď televízor, vypni PC, stretávaj sa s ľuďmi na horách na čundroch, nepozeraj správy čítaj knihy, vzdelávaj sa, nerozprávaj o politike ..
vieš jak deti keď si vynucujú pozornosť robia bordel do vtedy kým sa na nich kričí a robia sa zaujímavými do doby kým buď nedostanú alebo s ich prestaneš všímať .. v každom z nás je kúsok dieťaťa
@ssnchristian je to také jednoduché jak tak žijem napríklad a necítim sa menej hodnotne ani nesvojprávne proste rob čo chceš, nerob čo nechceš, pomáhaj, takým štýlom nájdeš sebe podobných .. ak vás bude skupina pridá sa k vám viac ľudí aj celý svet
nie je to fantasmagória naozaj to myslím, všetko je v hlave, začni sebou, začni byť taký akýsi predstavuješ aby bol svet a možno budeš ten o kom sa učili v škole,že to zmenil dobrú noc
Rob co chces a nerob co nechces. Ja tak zijem (vratane neplatenia dani, kedze na Slovensku nie som danovy rezident a tu mam pici) a je mi uplne ukradnute kto je aktualne vo vlade, nema to na mna takmer ziaden dopad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
jáj, sorry, je to fórum, pýtaš sa, že do kedy.
tak do pol ôsmej.
btw. taká priemerná "cigánka, tá má víac, ovela víc jako 350€.. ;/( :ble:
Zmeniť možem len seba nikoho iného.
Ako to mením: Nerobím druhým to čo nechcem aby robili mne.
Nepodvádzam ich, nepriživujem sa na druhého nešťastí.
Nekradnem, nerobím operácie na hrane zákona.
Nemám pôžičku, ani uver.
Jednoduché pravidlo keď to chcete zmeniť
NEROBTE DRUHÝM TO ČO NECHCETE ABY ROBILI ONI VÁM.
Záleží to len od teba ako sa v určitých životných situáciach svojho života postavíš k určitým možnostiam ktoré ti život ponúkne
Može ti ponúknuť to že ti život do cesty privedie nejakých ľudí ktorý ti povedia.
"Pozri sa vďaka nám sa môžeš stať extrémne bohatým stačí len aby si pre nás urobil to, to a to" (nebankovky s 330% úrokom atď)
No a tu už bude záležať na tom či to čo ti ponúknu aby si pre nich urobil je morálne a spravodlivé.
Vtedy má nastať otázka: Chcel by som aby toto spravili mne?
vieš jak deti keď si vynucujú pozornosť robia bordel do vtedy kým sa na nich kričí a robia sa zaujímavými do doby kým buď nedostanú alebo s ich prestaneš všímať .. v každom z nás je kúsok dieťaťa
nie je to fantasmagória naozaj to myslím, všetko je v hlave, začni sebou, začni byť taký akýsi predstavuješ aby bol svet a možno budeš ten o kom sa učili v škole,že to zmenil dobrú noc
Rob co chces a nerob co nechces. Ja tak zijem (vratane neplatenia dani, kedze na Slovensku nie som danovy rezident a tu mam pici) a je mi uplne ukradnute kto je aktualne vo vlade, nema to na mna takmer ziaden dopad.