Do kolkých rokov ste rástli, a ako sa menila vaša rýchlosť rastu?
Tvorím takuto nezvyčajnu diskusiu preto lebo moja rýchlosť rastu podla veku je trošičku nezvyčajná a chcem ju porovnať s vasimi. Prípadne zistiť či sa aj tu na Birdzi nenachádza osoba čo mala tiež taku pomotanu rýchlosť rastu.
ked som nastupil na strednu skolu, bol som najvyssi v triede. ale rast sa mi nejako zastavil a spoluziak co bol kusok odo mna nizsi ma prerastol pocas tych 4 rokov mozno o 5 cm... mam dojem, ze som rastol najma pocas zakladnej skoly (2.stupen) a pocas strednej uz nic moc. a zastavilo sa to na nejakych 183-184 cm. neviem presne
no viem ze ked som bola mensia tak mi vsetci hovorili ze aka som vysoka, ze som dlha ako spageta co som aj bola, v porovnani s mojimi rovesnikmi..skoda len ze vtedy sa moj rast zastavil na +- 162 cm
prestala som rásť v 12 a prsia mi prestali rásť v 13, vlastne mám pocit že okolo toho 13 roku sa u mňa zastavil veškerý vývin aj psychický. teda ten už v desiatich
0-10 som bol na daný vek vysoký. 10-13 obdobie útlmu. 13-16 najlepšie obdobie čo sa rastu týka.16- súčasnosť (17 aj pár mesiacov) dosť slabota narástol som asi iba 2 cm a aktuálne sa bojím, že už sa na vyššie číslo nedostanem.
ja som mala tiez divny rast, ale odlisny od tvojho, kedze som dievca zacala som rast od 11 do 13r., rastla som velmi rychlo, na svoj vek som bola nadpriemerne vysoka, v skole ma volali zirafa, lebo som bola najvyssia dokonca aj medzi chlapcami..zacala som hrat aktivne basketbal, lenze od 15tich sa mi rast zastavil na 163cm, teraz mam 20 a myslim, ze sa nic nezmenilo basketbal uz hram iba rekreacne
Tak ja som bola vždy najvyššia a aj stále som
No ale najviac som narástla v šiestej triede to bol úplný extrém isla som do toho ročníka ako 160cm a vychádzala som 175cm vysoká vtedy som mala aj problémy s chrbticou... No a potom dokonca základky som to dala na 180 odvtedy nič ale po 18ke som nejaké tie dva až tri cm zase narástla teda zdá sa mi a aj okolie si to všimlo
Nasi sa len modlia nech už nerastiem ale ja som zvyknutá a nemenila by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Potom som nabehla na strednú a tam som narástla 6 cm...
Sral to pes!
Môj frajírko narástol aj ako 20 ročný zo 3-4 cm...
rekord bol samozrejme v utlom veku..
Ale myslím, že som mohla viac, len som sa v tom čase sama dodrbala.
No ale najviac som narástla v šiestej triede to bol úplný extrém isla som do toho ročníka ako 160cm a vychádzala som 175cm vysoká vtedy som mala aj problémy s chrbticou... No a potom dokonca základky som to dala na 180 odvtedy nič ale po 18ke som nejaké tie dva až tri cm zase narástla teda zdá sa mi a aj okolie si to všimlo
Nasi sa len modlia nech už nerastiem ale ja som zvyknutá a nemenila by som