Vzhľadom na neustále sa meniace spoločenské problémy a situácie, som sa vo svojej nadmernej múdrosti rozhodol, aktualizovať jeden zo svojich predchádzajúcich prieskumov o označenia a pomenovania, v súčasnej dobe rezonujúce naprieč našou komunitou, prípadne celou spoločnosťou.
Hlasovať môžete za ľubovoľný počet možností.
Ak máte predplatné na Pravdu bez reklám za 1,5 evri mesačne, budete zaradený do súťaže o možnosť opätovne si predplatiť Pravdu bez reklám za ďalšie 1,5 evri mesačne!
Ak ste registrovaným členom hnutia Vegánsky Strom, môžete hlasovať anonymne.
Ak váš domáci mazlík chodí na Instagram alebo TikTok, môžete hlasovať aj zo všetkých vašich fejkov.
Na priebeh sčítania bude ďalej, namiesto mňa, dohliadať hyperaktívna Aziza, pretože ja sa idem hrať vojenské videohry. S prípadnými hejtmi a posmeškami sa na ňu neváhajte obrátiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Hlasovať môžete za ľubovoľný počet možností.
Ak máte predplatné na Pravdu bez reklám za 1,5 evri mesačne, budete zaradený do súťaže o možnosť opätovne si predplatiť Pravdu bez reklám za ďalšie 1,5 evri mesačne!
Ak ste registrovaným členom hnutia Vegánsky Strom, môžete hlasovať anonymne.
Ak váš domáci mazlík chodí na Instagram alebo TikTok, môžete hlasovať aj zo všetkých vašich fejkov.
Na priebeh sčítania bude ďalej, namiesto mňa, dohliadať hyperaktívna Aziza, pretože ja sa idem hrať vojenské videohry. S prípadnými hejtmi a posmeškami sa na ňu neváhajte obrátiť.