nejake rady, ako vydrzat celu noc hore, byt pri tom sustredeny, a v skole zvladat vsetko v pohode? hmm ..viem ze sa to neda uplne..ale nejake typy co ktomu dopomozu
neviem. Mne totiž vždy o nejakej piatej ráno začne byť dosť zle, keď ostáívam celú noc hore. Ale daj si o dákej tretej ráno šluk-dva trávy, to by mohlo helfnúť ..... na to, aby si to v škole dospala
lebo proste sa len neucim, ale trosku sa pohaluzime s kamosmi, a tak, to potom sa mi nechce spat a este si dam energtak, kavu, najem sa(hlavne to najem sa a spoko
Daj si piko, daj si piko pôjde ti karta .. tak iné ja neviem..môžeš sa dopovať kolou,energy,kávou ale to na teba potom dolahne..ale mňa nič iné nenapadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vydržím dosť dlho
minule ale do šiestej so chatovala na icq
Nie že by tá škola bola taká ťažká, ale ani boh by to inak nestíhal popri tréningoch a zápasoch.
ja som vcera zaspala v skole =/
Energy drinky - vypil som 2 litre redbullu ked som šiel domov s prahy autom v noci - odpadával som na semaforoch a búšilo mi srdce na infarkt
Mne najviac pomohli cigarety- lebo stále niečo robíš rukami a nemáš kedy zaspať ale to by si musel sfúkať 2 balíky na noc - škodí to
a potom existujú také Ampule ktoré ťa udržia 8 hodín na nohách ale tie som neskúšal
Najlepšie je asi rozprávať sa, robiť niečo, jednoducho si nesmieš sadnúť a zamyslieť sa lebo padneš ak postrelený