boze moj, cez prestavku som si dopisovala veci od spoluziacky z jej zosita,lebo som nemohla prist na ranajse vyucovanie, no nechtiac som jej zosit zobrala domov a zajtra mame pisomku,a ona s s neho mala ucit, co mam teraz robit ona byva daleko na to aby s
podľa toho, čo pre teba znamená ďaleko.. ale jednoznačne by si jej ho mala zaniesť, tvoja chyba, že si jej ho nevrátila, tak trp! a keď sa ti treba teraz učiť, tak neseď na nete
Ja by som jej rozhodne zavolala. A ak sa bojíš zavolať, tak aspoň napísala SMS-ku. Určite to pochopí. Pár krát sa mi to stalo, no ja som bola na mieste tvojej kamarátky.
No a tiež je pravda, že sa to môže učiť z knihy ale na druhej strane aj ja som také trdlo, že pozabúdam veľa dôležitých vecí.
Ak nemáš skener, tak to je dosť blbé potom. Aspoň si myslím. Ale sú aj dôležitejšie veci ako písomka a aj škola.
Momentálne sa ja učím na pekné štvorečky. Veď posledný pol rok na tej za*ebanej Základnej škole a padám. Len škoda, že mám tú školu za činžiakom.
dakujem vam, zavolala som jej a povedala som jej ze sa bude hnevat ze som si jej zosit nechtiac zobrala zosit domova ze ci jej ho mam priniest on a totiz byva 25 km odo mna a nema ma kto zaviest lebo som doma sama, a ona povedala ze nevadi ze ona je uz naucena, uf nastastie boze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
No a tiež je pravda, že sa to môže učiť z knihy ale na druhej strane aj ja som také trdlo, že pozabúdam veľa dôležitých vecí.
Ak nemáš skener, tak to je dosť blbé potom. Aspoň si myslím. Ale sú aj dôležitejšie veci ako písomka a aj škola.
Momentálne sa ja učím na pekné štvorečky. Veď posledný pol rok na tej za*ebanej Základnej škole a padám. Len škoda, že mám tú školu za činžiakom.