čo ja viem?
tri roky, cca?
ale ja som tak nejak vo svojej hlave nonstop single v podstate
a rozhodne by som to nenazvala dobou osamelou.
napríklad ja sa po večeroch učím beatboxovať! B Psch t!
2,5 roka a potom mi z toho uz hrabalo, tak som pristupil aspon na kamaratsko-milenecke vztahy, teraz uz dlhsie zas nic, chcelo by to nieco, uvidime co osud da
Ja som taky cudny, vzdy som mal iba sexualne partnerky nie vztah. Uz par rokov mam vazny vztah, byvam s priatelkou a nejako sa nehodlame podvadzat alebo rozist sa. potom napisem.
(Prisla na mna skleroza. Dnes som sa napr pristihol pri tom, ze som si nevedel zmysliet na meno jednej kamaratky a asi az po polhodine som zistil, ze mam otvoreny jej fb a cumim na to meno. a sorry za odveci komentar v zatvorke)
Najdlhšia doba po prvom vzťahu... tak to je teraz. 1,5 roka a stále je tá samota rovnako ťažká a nepochopiteľná, ako bola v prvý mesiac. Na druhej strane, je zas tá opatrnosť a uvedomovanie si, že vzťah má často pôvod v naivite, že nič sa nemôže pokaziť a ja už nechcem byť naivný, sklamaný, ani oklamaný.
Noo u mna to bolo tak ze 3,5 rocny vztah, rozchod, 3 mesiace single, novy 4 mesacny vztah, rozchod, mesiac single, novy 6 rocny vztah az doteraz.. Az na 2 male prestavky som prakticky 10 rokov zadany...
Niekedy mam take chvilky ze mi je trosku luto, ze ani poriadne neviem co je to uzit si single stav.. Obcas ma prepadne pocit ze by som potreboval byt sam... Ale hned ma to prejde... Nemenil by som
Rok a pol alebo 2? Uz si to nepamätám, bolo to strasne dávno. Ale ked si tak spomeniem na vsetky vztahy a "lásky" tak si prajem aby som to nikdy nezazil.
@mojdedo No, lenže byť partnerom nie je lietanie.
To netreba skúšať, to treba žiť. Skúšajú viacerí, a potom nechávajú za sebou niekedy zatrpknutých, opustených ľudí. Lebo si skúšali sex, hento toto...
Ja si radšej namiesto skúšania, tvorím pevné priateľstvá. A keď sa zamilujem, tak budem s nejakou ženou aj chodiť a stále pritom všetko stavať na našom priateľstve...
@georg21 ja to vidim tak, ze predosle vztahy ma naucili byt lepsim partnerom... vela som sa naucil, na co by som bez toho co som si prezil neprisiel.. velmi ma to posunulo k lepsiemu.. s byvalymi som velmi dobry kamarat... a som rad, ze som mal cest aspon kusom zivota prezit s tak uzasnymi zenami
podla mna su ludia ktori si hladaju polovicku aktivne proste s kazdou zenou hned flirtuju a nemaju problem dat sa dokopy s hocikym aj 2 tyzdne po rozchode, trtkaju s kazdou ktoru zlomia, castokrat podvadzaju aj svoju polovicku proste beru co pride beru to ako sport imho je to ok - clovek je polygamny tvor.
a potom su ludia ktori cakaju co pride a ked to pride tak su radi ze nieco maju. ich partner / partnerka je o dve triedy nizsie ako by mohla byt. proste pasivita nevedie k uspechu. takychto ludi je cca 80 - 90%
najviac to bolo od posledneho ukonceneho vztahu po ten sucasny, lebo te nrozchod ma kvalitne poznacil a ja som prestala riesit vztahy a zacala som riesit skolu a pracu tak, aby som na vztahy uz nemala kedy mysliet. to bolo cca 2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
tri roky, cca?
ale ja som tak nejak vo svojej hlave nonstop single v podstate
a rozhodne by som to nenazvala dobou osamelou.
napríklad ja sa po večeroch učím beatboxovať! B Psch t!
niekedy som mala svetlé obdobia, ale mooc krátke
a teraz je mi šťastno :letim:
Ja sa mam strašne dobre, keď som slobodný, takmer tak, ako keď som šťastne zadaný.
čo už.
nie nemam 20, ale ked budem mat, tak to bude furt @1
(Prisla na mna skleroza. Dnes som sa napr pristihol pri tom, ze som si nevedel zmysliet na meno jednej kamaratky a asi az po polhodine som zistil, ze mam otvoreny jej fb a cumim na to meno. a sorry za odveci komentar v zatvorke)
A nie je to tragédia, skôr super vec. Jednoducho pracujem na sebe, aby som bol raz dobrým partnerom, manželom, otcom...
Niekedy mam take chvilky ze mi je trosku luto, ze ani poriadne neviem co je to uzit si single stav.. Obcas ma prepadne pocit ze by som potreboval byt sam... Ale hned ma to prejde... Nemenil by som
To netreba skúšať, to treba žiť. Skúšajú viacerí, a potom nechávajú za sebou niekedy zatrpknutých, opustených ľudí. Lebo si skúšali sex, hento toto...
Ja si radšej namiesto skúšania, tvorím pevné priateľstvá. A keď sa zamilujem, tak budem s nejakou ženou aj chodiť a stále pritom všetko stavať na našom priateľstve...
Ako to vidíš ty?
:letim:
a potom su ludia ktori cakaju co pride a ked to pride tak su radi ze nieco maju. ich partner / partnerka je o dve triedy nizsie ako by mohla byt. proste pasivita nevedie k uspechu. takychto ludi je cca 80 - 90%
keď ja nedokážem byť dlho sama...idem zo vzťahu do vzťahu...
Kto ma tromfne?