Nepocuvaj ich, zakon je zakon a do urcitej doby mozes vratit tovar a pytat si peniaze aj keby si to kupila od cigana z osady. Ale prakticky si toto pravo asi nepresadis
pre toto nekupujem veci od neznamych ludi,kamarata chceli nedavno odrbat ked si kupil od niekoho iphone a namiesto telofonu tam boli nastrihane papiere
ked je to normalne online obchod, tak tam mas 2 tyzdne na to, aby si to aj bezdovodne vratila... ked mas kupnu zmluvu so sukromnou osobou, a ta vec je v nej opisana inak, ako vyzera naozaj (napr. v opise stoji, ze neposkodeny, a v realite je pokazeny) tak aj tam mas podla zakona pravo na vratenie penazi... ak nemas ziadnu zmluvu, tak to moze byt problem
akurat dnes mi prišla dobierka a našťastie som bol s nou spokojný....no ono je to tak že pokial sa jenda o serioznu firmu predavajucu cez e-shop tak tam maš legalne pravo odstupiť od kupno-predajnej zmluvy tušim do 7dni bez udania dovodu, potom postupuješ už normalne ako pr ireklamacii teda na nu maš narok do 2 rokov minimalne, čo sa týka pochybnych predajcov z internetu....tak musiš byť opatrná, dobierka je nahorši šposob ako prebrať tovar....vtedy je t ona dohode s danou osobou, a proste ak ti tma pošle iba nastrihane noviny tak jednoducho možem maximalne pdoať trestne oznamamenie pre podozrenie s podvodu...ale je ti to na nič.....treba si davať pozor od koho čo a kde kupuješ a za akú cenu....
a samozrejme ked kupuješ niečo cez e-shop automaticky musiš suhlasiť s ich podmienkami ktore tam maju dekalrovane, no aj bez toho maš pravo na to na čo som už už napsial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale samozrejme predávajúci nemusí súhlasiť..