Mám otázočku. Ak si niečo dám poslať na dobierku a otvorím to na pošte, ešte pred očami poštovej žienky, je možné, hneď to poslať späť s tým, že mi vrátia peniaze, ak s tým nebudem spokojná? Alebo už keď som to prevzala a zaplatila tak sa nedá? Nechcem by
jasné že sa to dá vrátiť späť..a to je starosť toho od koho si si to objednala...pošta to len sprostredkúva..ale nevrátia ti oni peniaze..musia ti ich vrátiť tí, od ktorých dobierku máš
hmmm nevierm presne ako to je z dobierkami ale predpokladajme ze je to len sposob dorucenia resp platby za tovar ktory ale podla platnych zakonov SR mozes do 7 dni od dorucenia vratit a to aj bez udania dvovodu spat predajcovi cize odrbana by si nemala byt
ak rozbalis len krabicu a obsah neporusis tak to mozes dotycnemu poslat spat, no samozrejme ak otvoris obsah, uz to take lahke byt nemusi a bez otvorenia nic nezistis..
ako nahle si dobierku vyzdvihnes, postou ju nemozes vratit tak ze: nechcem, vratte mi peniaze.. to uz sa neda, musis to normalne poslat spat.
jedina cesta ako to poslat spat bez straty penazi je nevyzdvihnut to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja to nekupujem z e-shopu, je to z bazáru, čiže mi to posiela fyzická osoba nie organizácia, čiže tam záruku nemám. Pre to sa pýtam...
ako nahle si dobierku vyzdvihnes, postou ju nemozes vratit tak ze: nechcem, vratte mi peniaze.. to uz sa neda, musis to normalne poslat spat.
jedina cesta ako to poslat spat bez straty penazi je nevyzdvihnut to.