@Fr4nk1 Prototype je zalezitos na par hodin potom uz je to strasne monotonne pre mna, to byva casty problem hier s velkym hracim priestorom viac sa sustredia na enviroment hry ako na pribeh
Farenheit , Bioshock 1 (popripade 2 ale lepsia je jednotka), Fallout 3, Machinarium, Oblivion (Morrovind), Diablo 2 ord of destruction ... vela vela
@Whataboutsusan vau som z teba milo prekvapeny, ja niesom nejaky hrac, ale tieto hry som vsetky hral (okrem farenheita a bioshocku 2) Este by som doplnil Stalker a aj FEAR.
To zalezi na tom, aky typ hry chces, co by ta mohlo zaujat...
Dobre hry su napr : Counter-strike 1.6, ako tu uz bolo spomenute aj Tomb Raider Underworld, PES 2010 Alebo The Sims 2,3 ...je to len na tebe, keby si tu napisala nieco naviac pomohlo by nam to pomoct ti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k hre... no to zalezi AKU chces...
Farenheit , Bioshock 1 (popripade 2 ale lepsia je jednotka), Fallout 3, Machinarium, Oblivion (Morrovind), Diablo 2 ord of destruction ... vela vela
vcera som hral dobu ladovu 3 ma to sice taky detsky nadych ale ma to vtiahlo
Albion, Discworld, Blood, Darkseed
Jasne Fear (a samozrejme Fear 2)...ach na Almu som zabudla
Ono je ich dost dobrych len si clovek v tej rychlosti nespomenie
Ale inak super hra je aj Fatal Frame...ale to je na PS iba
Dobre hry su napr : Counter-strike 1.6, ako tu uz bolo spomenute aj Tomb Raider Underworld, PES 2010 Alebo The Sims 2,3 ...je to len na tebe, keby si tu napisala nieco naviac pomohlo by nam to pomoct ti
ak strielačku tak skús zohnať : Arma II , opr. flashpoint, mirrors edge, battlefield alebo nejaké call of duty,hawx
ak stratégiu tak jedine c&c red alert 2 (trojka je odpad)
skus plnehry.sector.sk stiahni si nejaké demá a uvidíš