Ja napríklad nemôžem ani cítiť SKA. Zdá sa mi to ako úplne nudná, nezáživná hudba. Buď som na niečo kde sú proste v pozadí gitary, cítiť z toho energiu.. alebo rap, ktorý proste má myšlienku. Ale musí ma to chytiť.. čo proste niektoré žánre nedokážu. A potom také tie smutné, sólo klavír.. alebo klavír, husle, cello.. to milujem.
najlepšie je keď sa dievčaťa v ružovom tričku a okuliaroch spýtajú čo počúva a vacsina caka odpoved typu mariah carey a ja poviem DNB DUBSTEP a všetko čo ma gule
ludia diky za nazory lebo tvorim blog o hudbe vo vsetkych moznych perspektivach a nove obzory su vzdy len na osoh!!
tak ja pocuvam roznu elektronicku, kedze sa vacsinou uz miesaju dubstep, dnb, minimal, glitch, grime a vsetko mozne dokopy. je nas tu myslim dost, co pocuvame dubstep uz dlhe roky.
burial, caspa, jakes, skream, benga, zomby, boxcutter, scuba, 16bit, milanese, martyn, 2562, ... a xy inych dalsich, co sa mi rozpisovat fakt nechce. kazdy pocuva svoje, co sa mu paci.
ale to, ze pocuvam elektronicku hudbu neznamena, ze nepocuvam nic ine.
len mne to teraz prislo akoby si vynasla teplu vodu
ja som rada za každú novú reakciu a nešlo o žiadny vynález, len obyčajný psychologický princíp známy už v starom Grécku typu sokratovský dialóg.
poznáte to ked vas ucitel skusa a pýta sa hlupe otázky ktore on sam dobre vie ale chce odpoved pocut od vas,presne to som sa snazila dosiahnut a vidí sa mi že uspešne
@2select@17 čo je také šokujúce na tom, že dievča v ružovom tričku počúva dnb? .. ja mám ružové tričko s nápisom "I love drum and bass" a aj okuliare v lete nosím..
@2select ja som začínal pri rocku, prešiel som ku klasike následne som zakusol do každého štýlu a všetky sa mi páčia, ale "hniezdo" mám v klasike.. Všetci máme nejaký príbeh
okrem veci co su tam ocividne mam rad aj DnB, trance, a rozne haluze ako liquid funk, alebo industrial, stoner, alternative a stare rockove klasiky (kansas, boston, gnr), takisto mam velmi rad progresivu ci staru (pink floyd) ci novu (dream theater) alebo aj roznu death progresivu (gojira, opeth) ...je toho vela a uz sa mi nechce rozmyslat
pre mňa osobne je dobrá hudba, pieseň taká, ktorú si dokážem vypočuť celú od začiatku do konca... a takých je veru málo... ale nemám nejaký obľúbený žáner, druh hudby... v každom sa dá nájsť niečo, čo je pre moje uši počúvateľné =D len v niektorom druhu hudby nájdem takých "vecí" viac a v inom menej...
@schizoofrenik mmmm , podla mna uz rap samo o sebe hudba nieje je to nieco ako recitovanie , ved v hudbe sa spieva a hra na nastrojoch a rap je nieco ako ze si zapne nejake bubny nieco do toho namixuje a odrecituje .. to podla mna nieje hudba a nidky som nemal nejaky zly vztah k rapu ale to co akoze rapuje "rytmus" je otrasne .... proste grc........ nemam nic proti raperom ako 50cent ved im to celkom ide ale rap nieje hudba ale urcity styl recitovania podla mna
stare stare.. Pink Floyd na prvom mieste,taka moja srdcovečka ..a potom to čo ma paru,KISS,GNR,Dream Theater..ale pre mňa osobne,dobra hudba je to,z čoho mam až zimomriavky
k teme: jasne ze paci, mam doma dnb producenta, vsetci okolo mna slapu na elektronike,, ja sama ju zboznujem od "mala". techno, house, electro, dnb a dubstep ako tak... ale poslednu dobu preferujem chillout a triphop aj ked, tym ze ten dramac mam furt doma, nejak to uz ani nevnimam...
a nevadi mi ani rnb, hip hop, blues, jazz. rada si vypocujem kazdu hudbu co ma zaujme, nie som striktne zadana jednemu stylu. a pocuvala som aj rock a metal iste obdobie
@matus123 "rap podla mna hudba nie je" a potom "nikdy som nepovedal ze rap nie je dobra hudba" preboha,ty si tak sprosté zmätené decko,že by si si občas aj mal prečítať po sebe čo napíšeš. Fakt,ako ťa aj občas niekde čítam,ty isto nie si kompletný.
@fxx ked ale schizo sa na mna zacal tak nervovo otazat ze preco si myslim ze rap nieje dobra hudba tak som nech sa potesi napisal ze "nikdy som nepovedal ze rap nieje dobra hudba"... viem ze toto co som ti teraz napisal znie tak ze si si akurat potvrdil ze niesom kompletny , ale mozno niesom a podla toho ako pisem nemozes vediet ci som neni kompletny klud , ked ti vadim tak sa neobtazuj reagovat na mna a davaj si facepalmy doma pri pc z pozdravom nekompletny matus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
pre predstavu
Ja so divný človek, milujem alternative,altern rock,len čisty rock, Indie veci
vedel by som sa pri tom vyblaznit...ale trance stale vyhrava
teraz idú dopredu aj iný!!
ludia diky za nazory lebo tvorim blog o hudbe vo vsetkych moznych perspektivach a nove obzory su vzdy len na osoh!!
» 2select.blogspot.com/...
burial, caspa, jakes, skream, benga, zomby, boxcutter, scuba, 16bit, milanese, martyn, 2562, ... a xy inych dalsich, co sa mi rozpisovat fakt nechce. kazdy pocuva svoje, co sa mu paci.
ale to, ze pocuvam elektronicku hudbu neznamena, ze nepocuvam nic ine.
len mne to teraz prislo akoby si vynasla teplu vodu
Dirtyphonics, Rusko, B-complex, Magnetic man a mnohý ďalší
ja som rada za každú novú reakciu a nešlo o žiadny vynález, len obyčajný psychologický princíp známy už v starom Grécku typu sokratovský dialóg.
poznáte to ked vas ucitel skusa a pýta sa hlupe otázky ktore on sam dobre vie ale chce odpoved pocut od vas,presne to som sa snazila dosiahnut a vidí sa mi že uspešne
akurat potom tie dioptricke o ktorých hovorim ja su pekne nahovno a treba nasadiť čočky inak som p.ci
toto je krásna tvorba, nemyslíte??
ty si pán s tou moonlight sonata D
keď máš rada alternative
Ja som originál Eyes of fire nepoznal takže myseľ ostala čistá.
no čistá mysel je niekedy lepsia ako predchádzajúca empíria veru
niekedy je smiešne ze prejdeš za cely mesiac vsetky styly ale skoncíš pri klasike
klasika je super vec na koncentraciu pred ucenim si ju pustam.niekto si dava ginko-I prefer music
okrem veci co su tam ocividne mam rad aj DnB, trance, a rozne haluze ako liquid funk, alebo industrial, stoner, alternative a stare rockove klasiky (kansas, boston, gnr), takisto mam velmi rad progresivu ci staru (pink floyd) ci novu (dream theater) alebo aj roznu death progresivu (gojira, opeth) ...je toho vela a uz sa mi nechce rozmyslat
Michal Kascak je pan, nie fakt uprimne ak si niekedy cital jeho stlpecky v .tyzdni tak ine si ani mysliet nemozes!!
skvelá hudba je to pri čom musíš furt mykať s hlavou
a naj..... je taká pri akej ti nabiehajú zimomriavky
k teme: jasne ze paci, mam doma dnb producenta, vsetci okolo mna slapu na elektronike,, ja sama ju zboznujem od "mala". techno, house, electro, dnb a dubstep ako tak... ale poslednu dobu preferujem chillout a triphop aj ked, tym ze ten dramac mam furt doma, nejak to uz ani nevnimam...
a nevadi mi ani rnb, hip hop, blues, jazz. rada si vypocujem kazdu hudbu co ma zaujme, nie som striktne zadana jednemu stylu. a pocuvala som aj rock a metal iste obdobie
a posielam chutovku na zaver
druha strana stokaaaaaaaaaaaa