Hrozna sranda boli Rene mladenca prihody a skusenosti. Fakt strasne som sa smiala. A tiez na O mysiach a ludoch aki boli pripeceni. Teraz citam Rozum a cit a vyzera to byt fajne.
John Green - Na vine sú hviezdy .. Včera som ju dočítala, dnes ju čítam znova. Tá kniha je dokonalá. Dokonalá je pre ňu slabé slovo. Alebo ešte od Johna Greena - Kam zmizla Aljaška ... Vlastne, ak si prečítaš čokoľvek od Johna Greena, nebudeš ľutovať. Potom ma celkom bavila kniha Nočný Cirkus, ale po tom, čo som prečítala Na vine sú hviezdy, ma bude už každá kniha baviť len celkom. No a Hry o život tiež nie sú na zahodenie.. Ale..Moje "Hviezdy" neprekonali a to som tú knihu čítala asi 3x. Proste najlepšia kniha, čo ti môžem doporučiť je NA VINE SÚ HVIEZDY.
@tasha5 ja som len tak zo srandy lebo to malo peknu ilustrovanu obalku tak mi udrelo do oci a bol mi znamy nazov zo skoly a hrozne to bolo vtipne ten rene a to dalsie bola tenka knizka takze som sa az tak nebala... a rozum a cit je mamine, co dostala na vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo...