Potrebovala by som fakt overeny tip na nejaku dobru MP3 ku... behom 3 mesiacov som si kupila 2, ktore su nahovno .. tak ak mi niekto vie povedat, nejaku ktoru ma, je za cca 50€ a ma tam nejaku pamat aspon 4 GB tak budem fakt vdacna hentie dve nebudem s
Po dalsie, je velmi dolezite si k tomu kupit sluchadla. Nie vzdy dava vyrobca k prehravacu naozaj kvalitne neodymiove sluchadielka s bass boost-om. Oplati sa zainvestovat nejakych tych aspon 10 eur. Pretoze dobre sluchadla ti zdvihnu kvalitu posluchu minimalne o 50 percent!
@torpedo08 nechcem ti porotirecit, ale myslim, ze je to nielen v sluchatkach... ak ti ma Mp3 vydrzat 14 hodin a vydrzi ledva hodinu ... tak slulchatka nove nepomozu.... alebo sa ti neda ani nahodit pesnicky do nej v compe.. aj ked to das kamartovi, ktory sa vyzna v technike a v takychto veciach ...
@missewo ved to je o par eur menej ta co som ti poslala ako ten apple ... a investovala som uz tym, ze som sla do obchodu s tym, ze si kupim hocijaku za 20€ nakoniec som odisla s nejakou za 50€ (4 GB pamate ma zlakalo , ale hore uz nechcem ist ... nemam ani hudobny sluch, aby som potrebovala najlepsi na svete s neviem akymi funkciami aby mi to netrhalo usi a aby som si ladila vsetko mozne dufam, ze chapes o com tocim
@chef to je super, ze mp3 nepotrebujes ja si nerada minam baterku na mobile... ten potrebujem na ine veci ... a riskovat vybitie mobilu a tak je blbe pre mna ...dik za tip.. ale pozreala som uz vela stranok.. preto sa pytam tu, lebo chcem vediet osobnu skusenost s nejakou ... aby som nevyberala ,,enten-tiky a podobne
dalsi co tu riesi sluchatka mne by musela hlavne ta MP3 ist!!! aby som riesila nejake sluchatka .... nie som expert na hudbu, nechcem povedat, ze mi stacia hocijake... ale pokial sa nepokazia tam nove kupovat nejdem
@ppfx tak vyzera to ze Creative vyhrava uz len najst nieco cez co kupim radsej by som osobne.. lebo som v brne a domov chodim malo .. a spoliehat sa na niekoho, ze mi to pojde zobrat na postu ... idem kuknut obchody teda
@alysia Áno, ako som hovoril, za 50e asi žiadny nenájdeš. A tiež by som to hlasové ovládanie neriskoval. Ale majú perfektný zvuk. Dovolím si tvrdiť, že najlepší. Keď k tomu dokúpiš aspoň trošku lepšie slúchadlá, tak zažiješ hudobný orgazmus : )
@jeko takyto orgazmus ja nepotrebujem staci mi nieco co bude hrat normalne a vydrzi baterka dlhsie ako hodinu a nech nieco rozumiem ked budem pocuvat anglinu
@ppfx aky zvedavy na Veveri no ked budem mat cas tak pozriem v normalnych obchodoch .. ale potrebujem cim skor pocuvat ( mam tam anglinu na ucenie ) takze na alza.sk som nasla nieco tak pojdem asi tam .. si objednat .. s donaskou tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» cs.creative.com/products/produc...
Skus sa popozerat tu: » www.alza.sk/mp3/pamat-flash...
Po dalsie, je velmi dolezite si k tomu kupit sluchadla. Nie vzdy dava vyrobca k prehravacu naozaj kvalitne neodymiove sluchadielka s bass boost-om. Oplati sa zainvestovat nejakych tych aspon 10 eur. Pretoze dobre sluchadla ti zdvihnu kvalitu posluchu minimalne o 50 percent!
» www.alza.sk/cowon-iaudio-e2...
ktora stoji 40€, ale to ovladanie ,,intuitívneho hlasového menu,, sa mi tam nepaci
pozerala som tento » www.datart.sk/katalog/MP3-pre...
a ten co si mi ty daval tip som nasla z a podobnu cenu... takze teraz len porovnat, ktora je lepsia
» www.alza.sk/creative-zen-st...
ty ju mas? alebo si len pocul, ze je dobra? fakt chcem teraz radsej overenu skusenost... aby som zase nereklamovala nic ..
dalsi co tu riesi sluchatka mne by musela hlavne ta MP3 ist!!! aby som riesila nejake sluchatka .... nie som expert na hudbu, nechcem povedat, ze mi stacia hocijake... ale pokial sa nepokazia tam nove kupovat nejdem
Teac sú fajn, prežijú čokoľvek, ale to skôr tie staršie modely.
inak tiež odporúčam Creative .
hej, no... keď pochodíš nejaké elektrá tak určite natrafíš na niečo výhodné. občas to vyjde ešte lepšie než cez net.
držím palce.
hej, no... občas v elektre nejakom kúpiš ešte oveľa výhodnejšie než cez net, ak vystihneš nejakú akciu, treba pochodiť
držím palce.
no ten sa paci aj mne viac