Máte nejakú obľúbenú reštauráciu v Bratislave, kde dobre varia, kde sa vždy príjemne cítite a máte i dobré skúsenosti čo sa týka obsluhy a pod?
Ak áno aká reštaurácia to je?
V Poluse je aj L.A. Restaurant,dosť dobrá ponuka jedál,hlavne amerických aj mexických špecialít,perfektné tortily robia ale také mega porcie že som tam bola sa normálne naobedovať a najedená som bola do ďalšieho rána z jedného chodu
pre každého je dobrá reštika niečo iné. UFO je pridrahé, a ja ako študent si neviem predstaviť, že by som tam chodil. Bol som tam raz a ani to tam nevyzerá podla mna nejako extra....len je to nad BA, a to je všetko. a šťal som do vedra hehe to ma najviac pobavilo. Steak House je podla mňa tiež pridrahý. taktiež si neviem predstaviť že by som tam išiel napr raz do týždna sa najesť...ostatné nepoznám nikdy som sa tomu moc nevenoval kde sme išli jesť, ale radšej mám také tie jednoduchšie, kde je milá obsluha, menší jedálny lístok, jedlá lacnejšie, a väčšinou aj väčšie ako v niektorých super reštikách. Ale odporučiť neviem asi nič. najradšej jedávam doma
Lacno, rýchlo, veľa a chutne varia v Divnom Jankovi pri prezidentskom paláci. Výber tam síce nie je bohvieaký, ale za 99Sk sa naješ do prasknutia a nevieš prestať.
O niečo drahšia (ale stále vrámci normy - na BA by som povedala, že lacná) je reštaurácia MLYN - moja najobľúbenejšia v celej BA - zozadu Doplera. Prostredie je skvelé, jedlo aj výber fantastické (nekecám ) a nikdy sa nestalo, že by som sa skvelo nenajedla. O tom svedčí aj to, že tam chodí veeľa ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
O niečo drahšia (ale stále vrámci normy - na BA by som povedala, že lacná) je reštaurácia MLYN - moja najobľúbenejšia v celej BA - zozadu Doplera. Prostredie je skvelé, jedlo aj výber fantastické (nekecám ) a nikdy sa nestalo, že by som sa skvelo nenajedla. O tom svedčí aj to, že tam chodí veeľa ľudí...
proste naj je Mlyn...