Ahojte chcela by som sa opýtať, či mi náhodou neviete poradiť nejakú dobrú knihu o chémii. Idem z nej maturovať, a treba mi ju aj na prijímačky na VŠ. Chcela by som, aby nebola len taká povrchová so základnými info. ale aby išla aj trochu hlbšie. Tak ?
ja si myslim, ze podrobnu knihu na maturu ti netreba akurat ti zrobi mis mas a kludne si kup, kde je len nejaky zaklad, co ti staci tam a neskor si kupis obsiahlejsiu a aj tamta sa hodi potom
Organicka chemia od P. Hrnciara alebo od Zahradnika. Na anorganiku si teraz nespomeniem, ale suhlasim s tym, ze Zmaturuj z chemie ti uplne postaci. (ale momentalne sa tazko zhana, lebo nie je nova dotlac)
Mam zmaturuj no používam to len pri rýchlom hľadaní ked si neviem na nieco spomenúť, inak mam doma 3ucebnice pre gymnázia a z nich vsetko pochopim :letim:
@simkoo podla mňa zmaturuj nedostatčuje vôbec. Teda na maturu móóžno, ale na prijímačky na medinu, farmáciu a podobne to nestačí ani zďaleka. Najlepšie sa mi zdajú tie chémie pre gymnázium, taký rozmer majú asi ako Headway (trochu menšia a širšia ako A4). Je ich tuším 5 - anorganika všeobecná + názvoslovie a organika I a II + názvoslovie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
knihy su vseobecne naprd ked mas internet. +samozrejme poznamky aby si vedela aspon co sa mas ucit.