ja nechcem byt na intraku .. ale musim ... ako ma to aj svoje pozitiva to je jasne ... a je ich urcite viac ako negativ ... ale proste mne to nevyhovuje
autorka nechci na intrák!:/ hlavne nie stredoškolský..prvé dva roky budeš unesená, 3-4 zistíš že je to na pytel.. stredoškolské intráky si ľudia často pletú s vysokoškolskými..na stredoškolských býva skapatý pes
@waagbistritz69 veruže nie sú jediné čo má 80% slovenských stredoškolských intrákov spoločné s večiarkami sú nekonečné spiace maratóny na druhý deň..takže si netreba hneď predstavovať mejdany z american pie
že vďaka dochádzaniu by si zabila veľa času, ktorý môžeš využiť aj efektívnejšie, musela by si skoro ráno vstávať, takže by si bola nevyspatá a aj tak chodila domov neskoro poobede a čas doma trávila učením, takže by si aj tak s rodinou alebo pomáhaním doma veľa času nestrávila.
že na stredoškolských intrákoch býva pomerne prísny dozor, takže nehrozí, aby si sa nejako zvlčila a napr. potulovala v noci vonku alebo ponocovala alebo vykonávala rôzne vekovo nevhodné aktivity.
že vďaka času ušetrenému na dennom dochádzaní budeš mať viac času na rodinu cez víkend.
Je ľahšie vymenovať negatíva, asi najhorším sú spolubývajúci, pretože nie každý je "me gusta" a ja osobne som sa stretla s rôznymi zakomplexovanými individuami, ktoré buď: buzerovali, ohovárali (jasnačka), mali husté ochlpenie a zapchávali odtok v sprche,smrkali do umývadla (a to taká baba,ktorá sa mi zdala ako jedna z mála na bunke hygienicky nezávadná a na úrovni), no a súložiace páriky sú tieýw popičovka, hlavne hodku monotónneho vŕzgania a búchania budeš rozmýšlať,ako sa asi tak cíti tá baba,keď samizdá vôbec nemenia tempo..a druhá nevýhoda je deficit spánku. Chronický ale prestane ti to vadiť po týždni.
@waagbistritz69 na toto si intráky moc nepotrpia práveže.. chodia nočné služby, ale tie to odbavia buď rýchlo alebo vôbec celá povinnosť spania záleží vlastne na spolubývajúcich..či ťa nevyhodia von oknom za to že chceš mať zasvietené a neviem čo robiť
Fúúú .. tak ja som rodičov presviedčať našťastie nemusela pretože tá vzdialenosť to bola samozrejmosť.. ako dochádzanie.. nepripadalo do úvahy... a tak akú máš vlastne vzdialenosť od miesta bydliska ku škole? To by mal byť najväčší argument Keď vidím mojich spolužiakov akí sú unavení , psychicky ale i fyzicky fakt vyčerpaní.. je to zlé.. Keď vstávaš o 5-tej a prídeš domov o 5-tej .. A nevieš čo máš skôr robiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
naučíš sa variť, prať, upratovať..
Ked som sa potreboval učiť, nerobilo problém nájsť niekoho, kto by mi to vysvetlil.
Zažil som tam kopec srandy, spoznal kopec zaujímavých ľudí.
Chlastal som, chodil som 3 krát do týždňa na párty... a vdaka tomu už nemám teraz potrebu piť.
Naučil som sa brigádovať, variť, upratovať si izbu, ...
Atd...
autorka nechci na intrák!:/ hlavne nie stredoškolský..prvé dva roky budeš unesená, 3-4 zistíš že je to na pytel.. stredoškolské intráky si ľudia často pletú s vysokoškolskými..na stredoškolských býva skapatý pes
že na stredoškolských intrákoch býva pomerne prísny dozor, takže nehrozí, aby si sa nejako zvlčila a napr. potulovala v noci vonku alebo ponocovala alebo vykonávala rôzne vekovo nevhodné aktivity.
že vďaka času ušetrenému na dennom dochádzaní budeš mať viac času na rodinu cez víkend.
Všetko ostatné je výhodné